isprobajte i vi

Koktel-haljina s golim leđima za SVET POD NOGAMA: Lepa Ana Ivanović u nestvarnom modelu očarala svoje pratioce

0

Ana Ivanović je definitivno jedna od najlepših Srpkinja, a o njenom izgledu pišu i svetski mediji.

foto: Instagram
foto: Instagram

Nekadašnja teniserka Ana Ivanović svoju karijeru je započela kao talentovana devojčica, a iskrenim osmehom i prirodnošću, osvojila je ceo svet. Danas, ona je posvećena porodici, ali i modi, pa nas svakodnevno iznenađuje svojim odevnim kombinacijama.

 

Naša Ana ima različite modne trikove i uvek zna kako da izgleda savršeno, još kad tome dodate svu tu harizmu i šarm koje poseduje, efekat je maksimalan.

Ovog puta ona je odabrala crnu haljinu takozvane koktel-dužine s otvorenim leđima i sandalama sa modernom debelom štiklom.

 

- Mislite o svim dobrim trenucima tokom dana i sačuvajte osmeh za sutra - poručila je Ana ispod objave, a pozitivni komentari su se samo nizali.

Uz ovakvu kreaciju, teniserka je pokupila kosu u rep i uvila talase, a upečatljive viseće minđuše su bile dovoljne da Ani dodaju još malo elegancije i tako zasija u punom sjaju.

 

Nedavno je naša teniserka zablistala i u kombinaciji koja pripada poslovnom stilu, tako da osim za večere i izlaske, kod Ane možete pronaći ideju i za posao ukoliko više ne znate šta da obučete.

 

 

makonda-tracker