otkrila tajnu

Potrebna je samo 1 šolja pred spavanje: Ana Ivanović otkrila tajnu VITKE LINIJE i mladolikog izgleda kože

0

Nekadašnja teniserka vodi zdrav život, redovno vežba, jede samo zdrave namirnice, a jedan napitak kojoj pomaže da izgleda mladoliko i zategnuto

foto: Instagram
foto: Instagram

Ana Ivanović nekada je ubirala aplauze na teniskim terenima, a danas uživa u bračnom životu i trudi se da ostane lepa, vitka i mladolika.

 

U tome joj pomaže zdrav način života koji se trudi da vodi, a tu su i brojna odricanja, kako i svakodnevna fizička aktivnost.

 

 

Ana je definitivno neko ko voli prirodan izgled, šminku koristi samo kako bi pokrila sitne nedostatke, a ono što je tajna njenog mladolikog izgleda jeste jedan napitak koji pije svako veče pre spavanja.

 

U pitanju je mača čaj, koji je jedna vrsta zelenog čaja, koji je izuzetnog kvaliteta. Ovaj japanski zeleni čaj u prahu donosi brojne blagodeti našem organizmu.

 

Ivanovićeva ga ga obično pije dok je hladan, a poznat je i po tome da smanjuje stres, pa samim tim i sprečava nastanak bora.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

- Obožavam sjajna dejstva mača čaja. Smanjuje stres i poboljšava koncentraciju, memoriju i raspoloženje - istakla je Ana više puta.

 

Mača čaj obilujue mnogim korisnim supstancama poput rutina, kvercetina, ali u njemu ima i kofeina i hlorofila. On sadrživ i vitamine A, C i K, gvožđe i vlakna.

 

Jedan od najvažnijih sastojaka mača čaja je katehin, koji poboljšava mentalnu aktivnost i koncentraciju, ali i sprečava prerano starenje ćelija, to je ključ za mladolikost. 

 

Ana Ivanović sa suprugom Bastijanom
Ana Ivanović sa suprugom Bastijanomfoto: Nils Jorgensen / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ovaj napitak ubrzava metabolizam, pa je veoma preporučljiv i onima koji žele da smršaju. A vitamin C i antioksidanti jačaju imunitet. Osim toga, smanjuju i rizik od srčanih oboljenja.

 

Stručnjaci preporučuju jednu šolju ovog čaja dnevno, koju ćete prirpemiti tako što ćete sipati jednu kašičicu praha u toplu vodu i razmutiti ga. 

 

 

makonda-tracker