(FOTO)

Oženio se Mustafa Sandal, a ovo je tek početak BAJKOVITOG VENČANJA: Mlada BLISTALA u modernoj KRATKOJ venčanici

0

Mustafa Sandal, bivši muž Emine Jahović, izgovorio je sudbonosno DA 19 godina mlađoj izabranici Melis Sutšurup.

foto: Instagram
foto: Instagram

Baš kao što je i planirano, Mustafa Sandal se oženio svojom 19 godina mlađom izabranicom, a venčanje u turskoj ambasadi u Rimu je proteklo onako kako su mladenci osmislili.

 

Luksuzna proslava koja počinje 10. juna trajaće dva dana i predviđena je za 80 ljudi, a sve troškove prevoza i smeštaja gostiju snosiće Sandal.

 

Inače, Mustafa je, kako pišu turski mediji, nedavno uzeo časove letenja, kako bi sa svojom izabranicom uživao sa visine tokom medenog meseca. Njima je plan da obiđu egzotične destinacije i da se voze, odnosno da on upravlja helikopterom.

 

Melis je za ovu priliku odabrala trendi kratku venčanicu, koja joj je savršeno pristajala uz lepu plavu kosu. Venčanica je ispunjena sitnim detaljima i karnerima, a uz sve to je odabrala moderne štikle. 

Najpre će 10. juna organizovati "Grčko veče" u restoranu hotela, narednog dana će imati venčanje u bašti istog, a potom će se sa gostima spustiti do plaže, gde će se održati zabava. Venčanje će se završiti s "divnim ručkom narednog jutra", navodi se u pozivnici.

Podsetimo, Mustafa i Melis su u vezi tri godine, a verili su se u februaru ove godine. Iz braka sa Eminom Jahović ima dva sina Jamana i Javuza. Ovaj bivši bračni par je bio na sudu jer je Emina tužila Mustafu kako ne plaća alimentaciju, međutim sud je ustanovio da to nije istina.

 

Emina je jednom prilikom kratko komentarisala koliko joj je teško pao razvod i da ne želi da komentariše, a najteže joj pada što su u svemu tome i deca koju ne može da zaštiti od medija.

 

 

makonda-tracker