ONI ŽIVE BAJKU

"Sreća se ne može kupiti parama": Ljubavna priča MILIJARDERKE I NAJBOGATIJE SRPKINJE Sandre i Andreja Meljničenka

0

Ovo je jedna sasvim obična, ali u svojoj običnosti posebna ljubavna priča koja je započela, sada već davne, 2003. godine.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nekadašnja članica grupe Models, Aleksandra Sandra Meljničenko nedavno je postala i zvanično milijarderka, odnosno jedna od najmlađih bogatašica među deset najimućnijih žena na Forbsovoj listi.

 

Naime, njen suprug, ruski oligarh Andrej Meljničenko je na svoj 50. rođendan celokupnu svoju imovinu prepisao Sandri, te je tako ona sada i vlasnica najvećih kompanija za proizvodnju uglja i đubriva.

 

Ovaj par čuva svoju privatan život daleko od javnosti, ali u jednom od retkih intervjua su ipak ispričali početak svoje ljubavne romanse.

 

Po Andrejevim rečima, oni su se upoznali 2003. godine kada su se sasvim slučajno našli u istom društvu.

 

U medijima se moglo pročitati mnogo spekulacija o njihovoj vezi, a pisalo se i da je Sandra jednom prilikom skupila sav novac koji je zaradila kako bi svog dečka obradovala skupocenim ručnim satom. Njihov odnos je napredovao i bio sve ozbiljniji, a ljubav su krunisali brakom 3. septembra 2005. godine na Azurnoj obali.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 💎 (@richbeautyallin)

Sandra je tada nosila skupocenu venčanicu slavne Vere Veng, dok je goste na trodnevnom slavlju zabavljala Vitni Hjuston, Kristina Agilera i Hulio Iglesijas. Ona i Andrej imaju dvoje dece, ćerku Taru i sina Adrijana.

 

- Ne znam da li sam imala sreću ili je tako u svakom braku, ali Andrej i ja se toliko dobro slažemo da čak nemamo potrebu da pravimo kompromise. Praktično, nama se ništa nije promenilo otkad smo se venčali. Mi smo se našli i zabavljamo se, u pravom smislu te reči. Čini se kao da se igramo braka. Velika je istina da se sreća ne može kupiti parama. Mislim da je zdravo posvađati se s vremena na vreme, ali sa Andrejem je to gotovo nemoguće. Toliko je staložen da imam utisak da bi se smeškao čak i kad bih počela da vrištim - rekla je jednom Sandra.

 

Ona je istakla i da je ono što dodatno spaja  nju i supruga, upravo sličan ukus i to što se u svemu poklapaju, pa je tako on odabrao verenički prsten baš onakav kakav je ona ranije pre toga gledala.

 

1 / 12 Foto: Profimedia

 

Sandra se posvetila sakupljanju umetnina i kreacija visoke mode, a poznato je da ova porodica poseduje i dve slike Kloda Monea

 

Podsetimo, za njen 38. rođendan, Andrej joj je poklonio luksuznu jahtu koja nosi simbolično ime A i koštala je neverovatnih 300 miliona dolara, a poseduje preko sedam hiljada kvadratnih metara prostora.

 

Sandra i Andrej Meljničenko žive pravu ljubavnu bajku koja traje već 19 godina.

 

 

makonda-tracker