divno

Nije venčanica PRINCEZA kroja, ali njena toaleta ima POSEBAN SJAJ: Reprezentativac Srbije oženio prelepu Bugarku

3

On su sudbonosno "da" izgovorili i zavetovali se na večnu ljubav, a slavlju su pristvovali njihovi saigrači i prijatelji iz sveta sporta. 

foto: Milan Maricic/ATAImages
foto: Milan Maricic/ATAImages

Odbojkaš Aleksandar Atanasijević i odbojkasica, bugarska reprezentativka Elica Vasileva venčali su se u Hramu Svetih Apostola Petra i Pavla i tako se jedno drugom zavetovali na ljubav. 

 

 

Niko nije mogao da ostane imun na njihove stajlinge i prozor koji su gosti mogli da vide, a to je klasičan smoking odbojkaša koji čine bela košulja, crne pantalone, kao i cipele, samo i mašna u istoj nijansi. Iako je na prvi pogled nosio klasično odelo, na njemu je izgledalo kao saliveno - sve je stajalo besprekorno. 

 

1 / 4 Foto: Milan Maricic/ATAImages

 

Pored toga, njegova izabranica  Elica Vasileva odlučila se za vrlo interesantnu kreaciju koja je takođe bila kao stvorena za nju. Nije obukla venčanicu princeza kroja, ali je obukla divnu belu toaletu koja je ukrašena srebrnim šljokicama koje su dodatno davale na glamuroznosti njenom izgledu. 

 

Slavlju su prisustvovale i zvezde iz sveta odbojke kao što su Marko Podraščanin, Stefana Veljković, Edin Škorić i drugi...

 

1 / 7 Foto: Milan Maricic/ATAImages

 

— Ranije nikada nisam mogao da zamislim sebe u tako ozbiljnoj vezi, jer mi je sport oduvek bio u prvom planu. Međutim, desilo se. Najvažnije mi je da me razume u svakom pogledu. Ona nije kao druge žene pa da mi prebacije „što nisi došao“ ili „ti me ne voliš“. Ekstremno sam dosadan lik, prebrzo pričam, prepun sam energije, tako da ona mora stalno da me „trpi“. S druge strane, Elica je smirena ličnost i u stanju je da prihvati sve moje gluposti — „pohvalio se“ Aleksandar posle veridbe.

 

 

makonda-tracker