spekuliše se

Nije bilo dovoljno 200 hiljada evra za slavlje — mora i na medeni mesec HELIKOPTEROM? Mustafa Sandal uzeo časove letenja

0

On će napraviti glamurozno slavlje, ali sa svojom izabranicom je odlučio da obilazi egzotične situacije sa ovim prevoznim sredstvom.

foto: Instagram
foto: Instagram

Bivši muž Emine Jahović, turska zvezda Mustafa Sandal za nekoliko dana izgovoriće sudbonosno "da" svojoj partnerki Melis Sutšurup.

 

 

On i njegova 19 godina mlađa izabranica venčaće se najpre u Rimu 3. juna, a  proslavu će napraviti od 10. do 12. juna u luksuznom hotelu u Marmarisu, za šta će izdvojiti oko 200 hiljada evra.

 

Inače, Mustafa je, kako pišu turski mediji, nedavno uzeo časove letenja, kako bi sa svojom izabranicom uživao sa visine tokom medenog meseca. Njima je plan da obiđu egzotične destinacije i da se voze, odnosno da on upravlja helikopterom.

 

Mustafa Sandal
foto: Printscreen

Sandal ima licencu pilota, ali nije vozio 12 godina, zbog straha od nesreće. Sada je, zbog ljubavi prema Melis, prevazišao strah i odlučio da vežba. Kako piše turski mediji, pevač je pre nekoliko godina prodao svoj privatni avion, piše Kurir. 

 

Mustafa Sandal
foto: Printscreen

 

Podsetimo, Mustafa i Melis će svadbu napraviti za oko 80 zvanica, a za sve njih mladenci su organizovali smeštaj, kao i avionski prevoz. Najpre će 10. juna organizovati "Grčko veče" u restoranu hotela, narednog dana će imati venčanje u bašti istog, a potom će se sa gostima spustiti do plaže, gde će se održati zabava. Venčanje će se završiti s "divnim ručkom narednog jutra", navodi se u pozivnici.

 

makonda-tracker