opa!

Venčanica od 20.000 evra, a tek kolika je torta... Otkriveni DETALJI svadbenog veselja Katarine Grujić i Marka Gobeljića

1

Na njihovom slavlju biće mnogo kolega i prijatelja koji će uživati u prelepim mladinim kombinacijama.

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić će se venčati u kripti Hrama Svetog Save, nakon čega će svadbeno slavlje nastaviti u jednoj hotelskoj sali u Beogradu. 

 

Kako piše Alo, torta koja će biti poslužena gostima biće na 15 spratova, gostima će se služiti skupa piće, a haljina koju će nositi poznata pevačica košta 20.000 evra. 

 

Za dobru zabavu će se pobrinuti orkestar Ace Sofronijevića, ali mlada očekuje da i njene zvanice iz estradnog miljea dodatno doprinesu atmosferi svojim glasom.

 

— Na mojoj svadbi će biti pola estrade, tako da se nadam da će svako od njih otpevati bar po jednu pesmu — rekla je kroz smeh mlada.

 

1 / 4 Foto: KURIR, PRINTSCREEN PAPARACO LOV, PRINTSCREEN/INSTAGRAM

 

Zanimljivo je i to da će se pevačica presvući čak tri puta, dok će se mladoženja presvući samo jednom. Podsetimo da će na slavlju biti oko 500 zvanica

 

— Kaća će se u crkvi udati u raskošnoj dugoj venčanici albanskog dizajnera Valdrina Sahitija, koja staje ni manje ni više nego 20.000 evra! Uz nju će nositi specijalno napravljenu punđu —otkrio je izvor blizak pevačici za Alo.

 

— Nakon toga će obući drugu haljinu drugačijeg kroja. Biće duga i uska, a potpisuje je njen dugogodišnji saradnik. On joj je napravio i treću, seksepilnu kratku mini-venčanicu, koju će obući za sam kraj veselja koji će prerasti u žurku, a za koju se nadaju da će potrajati do duboko u noć.

 

 

 

makonda-tracker