čestitke

"Jednom se udajem i POSLEDNJI put": Kaća Grujić otkrila DETALJE SVADBE, a dotakla se i cene VENČANICA koje će nositi

0

Katarina Grujić je nedavno objavila datum svadbe i od tada teku pripreme za njen važan dan u životu.

foto: Instagram
foto: Instagram

Pevačica Katarina Grujić 2. juna će izgovoriti sudbonosno DA fudbaleru Marku Gobeljiću i tim povodom biće upriličena glamurozna proslava.

 

Kaća i Marko su se već obavili građansko venčanje i tada je kuma bila Andreana Čekić, a ovog puta organizuju crkveno venčanje i veliku svadbu.

 

- Ništa me ne pitajte, videćete da li ću biti mnogo nervozna ili neću. Nema treme, prošle godine smo odradili građansko venčanje, možda je tada bila veća, jer sam i bila trudna. Sada je ostala crkva i ta velika žurka. Jedva čekam, pripremila sam tri venčanice, sve je gotovo, torta, dekoracije... Jedino nas gosti zezaju, neki se dodaju, neki oduzimaju, tako da će tu možda biti problema, ali Bože moj kada dođe taj dan mislim da će sve biti savršeno - rekla je pevačica.

 

Ona je istakla da će za atmosferu iti zadužen Aca Sofronijević, međutim i kolege će u nekom trenutku zapevati.

 

1 / 11 Foto: Instagram

 

- Sofronijević je naravno zadužen za veselje, a uzeće i moje kolege mikrofon da otpevaju svi po malo. Hrane će biti za svačiji ukus, i za vegetarijance, i riba, meso, salate. Jednom se udajem i poslednji put - izjavila je Kaća.

 

Na pitanje koliko je platila venčanice, pevačica je kratko odgovorila "Puno košta".

 

Podsetimo, nedavno je glavna tema proslave titule Crvene Zvezde bila Katarinina i Markova ćerka koju je pevačica dovela da uveliča slavlje na terenu, a tada je i prvi put pokazala Katju u javnosti.

 

 

makonda-tracker