FOTO + VIDEO

Rekla je i treći put DA: Kortni Kardašijan na ceremoniji u Portofinu iznenadila venčanicom sa VERSKIM MOTIVOM

1

Kortni Kardašijan i njen izabranik Travis Barker su održali i treću ceremoniju venčanja.

foto: ANGELA WEISS, AFP, Profimedia
foto: ANGELA WEISS, AFP, Profimedia

Kortni Kardašijan i Travis Barker su se najpre venčali u Las Vegasu nakon dodele Gremija, zatim nedavno u Santa Barbari na jednoj jako specifičnoj ceremoniji, a najavili su i treće venčanje u Italiji.

 

Kortni i Travis su organizovali, čini se, najozbiljnije od sva tri dosadašnja venčanja, a ceremonija je održana u lepom italijanskom mestu Portofinu.

U pitanju je intimna proslava, ali ništa manje spektakularna.

 

Kortni je ponela venčanicu brenda Dolce & Gabbana sa dugačkim velom na kom je Bogorodica i svedenom frizurom. Nije imala prejaku šminku, sve je bilo sofisticirano i u nežnim bojama.

Ovoj ceremoniji su prisustvovale porodice, za razliku od drugog venčanja kada je Kortni pozvala samo baku i obukla haljinu koja je bila na meti kritika.

Podsetimo, Kortni je ovo prvi brak, dok je Travisu treći, a iako i jedno i drugo imaju decu iz prethodnih veza, ona ne krije da želi i Travisu da rodi dete. Nedavno je bila na meti kritika zbog viška kilograma, te je tada progovorila o vantelesnoj oplodnji i istakla da je to težak proces za nju, ali ne želi da gubi nadu.

 

 

makonda-tracker