ONA NE ŽELI DEVOJAČKO VEČE

Organizuje GLAMUROZNU SVADBU sa 500 zvanica i crkveno venčanje: Katarina Grujić otkrila i ko će joj biti KUMA

1

Katarina Grujić uživa u ljubavi sa fudbalerom Markom Gobeljićem sa kojim je nedavno dobila i ćerku Katju.

foto: Instagram
foto: Instagram

Katarina Grujić je nedavno najavljivala svadbu sa dosta zvanica, s obzirom da su se ona i fudbaler venčali prošle godine, ali su tada organizovali samo građansko venčanje.

 

Pevačica uživa u odrastanju svoje ćerkice Katje, a sada je i odredila datum velike svadbe i crkvenog venčanja. Između ostalog, Kaća je otkrila da neće organizovati devojačko veče.

- Ja da znam, ja ne pravim devojačko, ali videćemo šta će moje sestre i moje drugarice da urade. Ali ne verujem da će to biti za moj rođendan. Imam dosta obaveza i radim taj dan, na rođendan. Slaviću rođendan u nekom užem krugu, jer dolazi svadba, imamo dosta veselja, pa će biti večerica u užem krugu ljudi - rekla je ona u emisiji Ekskluzivno.

 

Kaća smatra da ne bi trebalo da ima devojačko veče jer je već udata žena, a sada organizuje samo slavlje i venčanje u crkvi.

 

1 / 13 Foto: Instagram Printscreen

 

- Ne znam da li ću imati devojačko jer sam ja već udata. Prošle godine sam se udala, a sad pravimo samo crkveno i žurku. Istina je da smo zvali 500 zvanica, da vidimo ko će sve da potvrdi. Kuma je Andreana Čekić. Ovo je kumstvo za ceo život i nije da se menja iz dana u dan. Naše prijateljstvo traje dugi niz godina, a sad je počelo i kumstvo. Ona je jedna divna osoba, ja sam to rekla milion puta, ona bi ti život dala - dodala je ona.

 

Podsetimo, Katarini Grujić je kuma i na građanskom venčanju bila Andreana Čekić. Pevačica nije želela da otkrije pesmu za prvi ples, ali je rekla da će na svadbi svirati Aca Sofronijević i orkestar, a slavlje je planirano da traje tri dana.

 

 

makonda-tracker