UDALA SE ZA 31 GODINU STARIJEG BOGATAŠA

Dolče&Gabana venčanica iz BAJKE — lepša od one koju je nosila Kejt Midlton: Prelepa Kiti Spenser se udala u Rimu (FOTO)

0

Bratanica princeze Dajane i ćerka Čarlsa Spensera Kiti Spenser izgovorila je sudbonosno "da" 31 godinu starijem bogatašu Majklu Luisu

foto: profimedia
foto: profimedia

30-godišnja Kiti Spenser, bratanica princeze Dajane, udala se za svog 62-godišnjeg verenika, milionera Majkla Luisa. Par je izrekao zavete u Vili Aldobrandini u Rimu, ove subote.

 

Ledi Kiti Spenser je najstarija od četvoro dece Čarlsa Spensera, brata princeze Dajane. Na svom venčanju je ova lepotica nosila haljinu sa potpisom čuvenog modnogo dvojca Dolče & Gabana. Zanimljivo, Kiti je model ove modne kuće još od 2017. godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Timeless🐆 (@timelessmagg)

 

U pitanju je venčanica inspirisana viktorijanskim stilom, sašivena od bele čipke, sa rol-kragnom, puf-rukavima, dugim i ukrašenim belom dugmadi. Venčanica je do struka pomalo providna, otkrivajući nešto nalik korsetu ispod haljine, dok se od struka nadole širi i pada do poda. Šlep je samo upotpunio utisak, a u pitanju je jedna od istovremeno najelegantnijih, najjednostavnijih i najromantičnijih venčanica. Zanimljivo je da je čak porede sa venčanicom koju je dizajnirala Sara Barton ispred Aleksandra Mekvina 2011. godine za Kejt Midlton.

 

 

Najstarija ćerka Čarlsa Spensera ugostila je slavne prijatelje na svojoj svadbi, poput Piksi Lot i supruge Idrisa Elbe, ali, zanimljivo, njena braća Vilijam i Hari nisu bili prisutni.

 

Razlika između novopečene mlade i njenog mladoženje je 31 godina, ali njima to ne predstavlja problem. Njih dvoje se ne eksponiraju u javnosti, a zajedničke slike retko obilaze svetske medije. 

 

1 / 9 Foto: Profimedia

 

Međutim, prošle godine je isplivala informacija da ju Luis pitao Kiti da se uda za njega tik pred Božić, a odmore su tada proveli u Kejptaunu, u Južnoj Africi.

 

Inače, Kiti je prvi put zapala za oko medijima 2007. godine kad se pojavila zajedno sa princom Vilijamom i Harijem na parastosu princeze Dajane. Nekoliko godina kasnije iskoristila je svoje prisustvo na društvenim mrežama i pažnju koju je dobila kako bi se aktivno angažovala u humanitarnim akcijama, a postala je ambasador organizacije “Give Us Time” koja je fokusirana na porodice vojnika i deo je kampanje “Centerpoint” koja pomaže mladim beskućnicima da obezbede sebi egzistenciju i da postanu radno sposobni i odgovorni prema sebi.

 

 

makonda-tracker