nije mogao ni da sanja šta se sprema

REKLA MU DA IDE NA POSLOVNI PUT — I UDALA SE ZA DRUGOG: Legendarni pevač proživljava pakao zbog ljubavnih problema

0

Kada mu je bivša supruga, s kojom se posle razvoda pomirio, rekla da ide na putovanje, čuveni pevač nije ni slutio da je krenula na svoje venčanje

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Engleski pevač i muzičar i član grupe Dženesis Fil Kolins u 69. godini suočava se s neprijatnošću kakvu nije mogao ni da nasluti — njegova bivša supruga Orijen Kevi, s kojom se nedavno pomirio, priredila mu je iznenađenje koje možemo da vidimo uglavnom u lošim komedijama.


Kako javlja TMZ, pre dva meseca Orijen je napustila njihov dom s objašnjenjem da ide u Las Vegas iz poslovnih razloga. Zapravo, ona je tamo izgovorila sudbonosno "da" Tomasu Bejtsu.

 


Ona je nastavila život u Kolinsovoj vili u Majamiju, iz koje on pokušava da je izbaci, što Orijen odbija i preti da će objaviti detalje o njihovoj privatnosti. TMZ dodaje i da ona želi da ponovo pregovara o detaljima njihovog razvoda koji se dogodio 2008. godine, jer je navodno proteklih godina ostala bez mnogo novca, kako zbog loših investicija tako i zbog razvoda sa Čarlsom Medžatijem.

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Ljubavna priča Fila Kolinsa i Orijen Kevi traje dugo i prilično je turbulentna i zamršena, a njih dvoje su tokom braka dobili sinove Nikolasa (19) i Metjua (15), a Fil ima još sina Sajmona i ćerke Džoeli i Lili, koja je proslavljena glumica i model.

 

 

makonda-tracker