Rođendansko slavlje

Aleksandra Gudelj: Maskenbal po želji naslednika

0
Voditeljka Aleksandra Gudelj i njen suprug Veljko obeležili su dan rođenja svog sina Damjana u jednoj igraonici potrudivši se da i slavljeniku i gostima zabava protekne u najlepšem raspoloženju.

 

Milijan je napunio šest godina, a Damjan tri i primećujem da godine naprosto lete. Stariji sin ove jeseni polazi u prvi razred i veoma smo uzbuđeni zbog toga. Nikada neću zaboraviti trenutke kada sam ih prvi put uzela u naručje, nisam mogla da zaustavim suze radosnice koje su tekle kao kiša. Teško je to rečima opisati, to je poseban osećaj koji je doživela svaka majka", kaže Aleksandra.

foto: Privatna Arhiva

U vaspitavanju naslednika, supružnici Gudelj trude se da na njih prenesu sve ono što su i sami naučili od svojih roditelja tokom odrastanja.

 

Suprug i ja nastojimo da naši sinovi budu kulturni i da izrastu u poštene ljude. Vodimo se načelima i vrednostima uz koje smo Veljko i ja odrastali. Nismo strogi, ali naravno da postoje neka pravila koja moraju da se poštuju. Milijan i Damjan naše su velike maze i naprosto ih obožavamo", s osmehom komentariše ponosna majka.

Aleksandra Gudelj: Sve sam lepša i mlađa (VIDEO)

 

foto: Privatna Arhiva

Dok uživaju u odrastanju svojih mališana, Aleksandra i Veljko brižno neguju svoj supružnički odnos i bračnu sreću. Iako većina stručnjaka kaže da je sedma godina braka prelomna, kao i da tada najčešće nastupaju krize, oni se na to ne obaziru.

 

Koja god brojka da je u pitanju, mislim da je to nebitno. Najvažnije je da se osobe pronađu, da se spoje sličnosti a ne suprotnosti, onda je ljubav beskonačna. Bračnu sreću negujemo sitnicama koje život znače. To su neki naši rituali koji su verovatno svojstveni većini parova. Uživamo u ispijanju prve jutarnje kafe, u šetnjama, putovanjima", objašnjava voditeljka. 

makonda-tracker