Rođendansko slavlje

Aleksandra Gudelj: Maskenbal po želji naslednika

0
Voditeljka Aleksandra Gudelj i njen suprug Veljko obeležili su dan rođenja svog sina Damjana u jednoj igraonici potrudivši se da i slavljeniku i gostima zabava protekne u najlepšem raspoloženju.
foto: Privatna Arhiva
foto: Privatna Arhiva

Voditeljka televizije Prva Aleksandra Gudelj (32) i njen suprug Veljko (32) u jednoj beogradskoj igraonici priredili su rođendansko slavlje za svog naslednika Damjana koji je napunio tri godine. Tematska zabava pod maskama napravljena po meri slavljenika, oduševila je mališane i roditelje koji su uživali u zabavi. Dok je Damjan bio kostimiran u Spajdermena, njegov stariji brat Milijan (6) bio je odeven kao vitez, a ponosna mama za ovu priliku našla se u ulozi princeze. Gosti su uživali u dobroj zabavi i tortama sa omiljenim strip-junacima, a dečja graja ispunila je celu prostoriju. Atraktivna voditeljka i sama je podetinjila tokom rođendanske zabave uživajući sa svojim naslednicima.


Aleksandra Gudelj: Samo mi još ćerka nedostaje

 

U razgovoru za Story, Aleksandra otkriva detalje slavlja, prisećajući se trenutka kada je prvi put uzela Damjana u naručje, pripremama za Milijanov polazak u školu, ali i tajnama uspešnog braka u kojem uživa već sedam godina.

 

foto: Privatna Arhiva

 

Damjan je želeo da organizujemo maskenbal jer je hteo da bude Spajdermen za svoj rođendan. Onda smo se dogovorili da se Milijan maskira kao vitez, a ja sam bila princeza. Kada su me slučajno ugledali u dugoj haljini, prokomentarisali su kako mama izgleda kao princeza, tako da sam onda i ja imala masku. Slavljenik je bio potpuno skroman i ništa posebno nije poželeo, ali zato se veoma radovao rođendanu i dolasku drugara, pa mu je poklon bio potpuno nebitan", kaže voditeljka objašnjavajući kakve su je emocije obuzele na dan sinovljevog rođendana.

 

Nastavak teksta i fotografija pogledajte na sledećoj strani. 

 

makonda-tracker