nikad nije kasno

Aca Lukas se pokajao zbog grešaka iz prošlosti: Sa Viktorijom sam nadoknadio sve što sam propustio sa svojom starijom decom

0
Malo je poznato da Aca Lukas spada u domaće poznate ličnosti s najvećim porodicama: on je tata čak četvoro dece. Pevač priznaje da je s njima pravio greške.
foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Folk pevač Aca Lukas ne voli da priča mnogo o privatnom životu, ali je otvorio dušu i prvi put ispričao kakve odnose danas ima sa ćerkom Miljanom i sinovima Lazarom i Andrejem. Život koji je iza njega bio je vrlo turbulentan, a Aca otvoreno priznaje da tokom odrastanja svoje dece nije bio tu i da je zbog karijere zapostavio porodicu.

 

Rođendansko iznenađenje tačno u ponoć: Evo kako su Sonja i Aca Lukas obradovali Sofiju za rođendan (FOTO)

 

- Iskreno, jeste mi teško što nisam tokom njihovog odrastanja bio uz njih. Nisam bio tu kada im je to bilo potrebno i to me danas strašno pogađa i boli. Nekada, kada prođu određene godine, shvatiš koliko si zapravo i u čemu sve grešio. Neću da lažem. Troje moje dece nije raslo uz mene i to mogu otvoreno da kažem. Nisam želeo da ostanem u braku ako taj brak nije bio dobar, čak ni po cenu dece - počinje svoju ispovest Lukas, koji kaže da je tek poslednjih godina postao malo prisniji sa decom.

 

- Do skoro uopšte nismo bili bliski, jer su postojale prepreke. Sve ono što sam izgubio za vreme odrastanja kod prvo troje dece, sada gledam da nadomestim kroz Viktoriju. Srećan sam zbog toga i nije me sramota da to kažem. Srećan sam što sam u situaciji da doživim da bar jedno dete odraste uz mene - priča Aca i priznaje da je u njegovom životu bilo mnogo grešaka.

 

- Previše sam grešio u životu. Ali ko nije grešio?! Napustio sam prvu ženu i ostavio dvoje dece, onda sam napustio drugu ženu i ostavio dete... Nisam bio pored te dece, ali danas imam divan odnos sa njima. Smem da kažem da sam sada sa četvrtim detetom nadoknadio sve što sam propustio do sada.

 

makonda-tracker