nikad nije kasno

Aca Lukas se pokajao zbog grešaka iz prošlosti: Sa Viktorijom sam nadoknadio sve što sam propustio sa svojom starijom decom

0
Malo je poznato da Aca Lukas spada u domaće poznate ličnosti s najvećim porodicama: on je tata čak četvoro dece. Pevač priznaje da je s njima pravio greške.

 

foto: Petar Đorđević

On kaže da se sada sa svom svojom decom svakodnevno čuje.

 

- S Miljanom i Lazarom se čujem i viđam svakodnevno, to odmah moram da kažem. Nedavno se i Andrej preselio sa majkom iz Nemačke u Srbiju, tako da mi je sada bliže - ističe pevač, koji je posebno ponosan na najstariju ćerku Miljanu koja radi kao šminkerka na Televiziji „Grand“.

 

Ispoštovao je sve pravoslavne običaje uz svog malenog pomoćnika: Evo kako se slavi slava u domu Ace Lukasa! (FOTO, VIDEO)

 

- Ona se sama bori u životu, bez moje pomoći. Moram da kažem da nije bahata i da radi posao kao svaka druga devojka u Srbiji. Srećna je što se bavi onim što voli. Ona je uspela da sama zarađuje za svoj život, a ima 26 godina. Mnogo je vredna i to me raduje - ponosno priča Lukas, koji tvrdi da se trudio da ne razmazi decu.

 

- Gledao sam da ih poštedim toga da imaju protekcije u životu samo zbog toga što su moja deca. Tokom odrastanja živeli su kao sva ostala deca, nisam želeo da imaju uvek sve ono što požele i što im padne na pamet, već da kada zasluže nešto, to i dobiju. Naravno da sam uvek mogao da im omogućim da imaju sve od igle do lokomotive, ali onda bih od njih napravio ljude koji sa trideset godina ne bi ništa radili i živeli bi na mojoj grbači. To nisam hteo da uradim. Dao sam im u životu neke smernice, neku podršku i uvek sam tu da im pomognem.

 

Kao primer toga da je izrazito protiv bahaćenja, Lukas navodi koji je automobil kupio sinu Lazaru.

 

makonda-tracker