u njihovom domu je uvek veselo

Moja sestra je neuračunljiva: Nataša Bekvalac objavila Kristininu privatnu fotografiju i na najsimpatičniji način otkrila kako podnosi drugo stanje (FOTO)

0
Sestra pop zvezde, stilistkinja i modna dizajnerka Kristina Bekvalac, ušla je u 4. mesec trudnoće, a Nataša je otkrila detalj koji je sve nasmejao.
foto: Story Arhiva
foto: Story Arhiva

Kristina očekuje drugo dete sa svojim suprugom Ivom Martinovićem, sa kojim već ima ćerku Petru, a upravo je Nataša otkrila javnosti da će Kristina i Ivo svojoj naslednici kroz nekoliko meseci podariti brata. 

 

Nataša Bekvalac van sebe od sreće: Ušli smo u četvrti mesec, već gledamo na koga liči

 

A photo posted by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Poznate sestre izuzetno su vezane, i jedna drugoj su najveća podrška i oslonac, a međusobne šale, vedar duh i smisao za humor već godinama iznova oduševljavaju njihove obožavaoce. 

 

Nataša je na Instagramu podelila fotografiju koju joj je sestra poslala, uz zanimljiv komentar koji je nasmejao sve njene pratioce:

 

Pokazala je sreću kako samo ona ume: Nataša Bekvalac otkrila pol Kristinine bebe (FOTO)

 

Dakle... moja sestra je u drugom stanju, samim tim devojka nije normalna, neuračunljiiva je... danima je već muči kako to devojke na Instagramu izgledaju savršeno a realnost je da tako kažem dosta surovija... kaže A što bi mi bile glupače, sada ću ja Nale da provalim šta rade... evo kaže provalila sam... dakle, umiiiireeeem od smeha, toliko volim što je ovaj kreten moja sestra... šalje mi svoju fotošopiranu fotku na wapp, kaže samo malo joj još treba da uvežba... pa šta je ovooooo @kristinabekvalac... Kiko mooolim te odmaraj", napisala je Nataša uz mnoštvo smajlija. 

 

 

makonda-tracker