najvažnija lekcija

Jelena Đoković prenosi važnu lekciju o roditeljstvu: Decu treba učiti da ustanu kada padnu

0
Novak i Jelena Đoković već nekoliko dana provode u Beogradu, a supruga jednog od najboljih tenisera na svetu objasnila je šta je, po njenom mišljenju, ključno u vaspitanju dece.
foto: Promo
foto: Promo

Deci treba prenositi poruku da budu vredni, radni, da se bore i ustaju kada padnu, treba ih učiti da se bore za znanje i da je učenje najbitniji faktor njihovog napretka i da ne treba da se oslanjaju isključivo na sistemske modele, već da se oslanjaju na sebe i na svoje kapacitete, odnosno na tehnologije koje im pomažu i omogućuju da zavire u bilo koju sferu znanja", rekla je Jelena Đoković.

Ona je kao direktorka humanitarne fondacije „Novak Đoković“ koja pomaže deci učestvovala na IT konferenciji „Znam da možemo“, na kojoj je predstavljena start-up scena u Srbiji, a na kojoj je ona bila govornik.

 

foto: Instagram

Jeleni je na konferenciji podršku pružao Novak. On je zajedno sa suprugom došao u Dom sindikata, a po završetku konferencije skoro svi iz sale, a bilo ih je preko hiljadu, želeli su da se slikaju s njim, pa Novak nije baš lako mogao da napusti salu.

 

 

makonda-tracker