U susret višestrukom slavlju

Šaban Šaulić otkrio koja mu je neostvarena želja: Kad se to bude desilo, bićemo srećni i zadovoljni!

0
Kralj narodne muzike, Šaban Šaulić, avgust provodi radno, ali se već uveliko se sprema za septembar, kada će sa porodicom imati nekoliko slavlja.
foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Naime, Šaban će sledećeg meseca proslaviti svoj rođendan, kao i divan dan unuke Une, punoletstvo unuka Luke, ali i porođaj ćerke Ilde.

 

Kako pevač kaže za Alo, jedino što mu je preostalo jeste da oženi sina Mihajla.

 

- Uzbuđen kako se približava Ildin porođaj. Ja sam vapio godinama da se to desi. Ostao je samo moj Mihajlo, koji je preterao što to ne radi, što se nije ranije oženio i već me obradovao unučetom. Ali kada on odluči, bićemo srećni i zadovoljni. Srce mi je puno sreće i zadovoljstva zbog Ilde - kaže Šaban, koji još ne zna šta će unuku Luki pokloniti za punoletstvo.

 

Mezimica ili naslednik: Šaban Šaulić otkrio da li Ilda nosi dečaka ili devojčicu
 

- Ja ću da se konsultujem sa njim i šta bude on odlučio, tako ćemo se ponašati. On poklone od svog dede dobija i bez povoda. On je naš ljubimac. Njegova želja je naša zapovest - iskren je Šaulić, koji je potom otkrio na koji način će proslaviti rođendan:

 

- Uglavnom sam slavio rođendane u restoranu, jer imam mnogo prijatelja, kolega, koleginica, drugova i to bude obeleženo na veoma lep način. Ali ovog puta ne znam, jer je septembar postao opšti haos. Ja sam devica - septembarsko dete, moji unuci su takođe septembarska deca, a i Ilda će verovatno da se porodi u septembru - kaže pevač.

 

Šaban Šaulić oduševljen budućim zetom: Evo zašto do sada nisam hteo da pričam o tome

makonda-tracker