icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

TRUDNOĆA UBRZALA PRIPREME ZA VENČANJE

Ana Milenković: Beba stiže u avgustu

Atraktivna pevačica kaže da je nedavno započela zajednički život sa izabranikom Urošem Dabićem, sa kojim će uskoro stati pred matičara, i da s nestrpljenjem iščekuje leto kada će se ona i njen partner prvi put ostvariti u ulozi roditelja
Foto: Vladimir Šporčić
Foto: Vladimir Šporčić
Za samo tri meseca život pevačice Ane Milenković (35) potpuno se promenio. Nakon što je upoznala sadašnjeg dečka, ekonomistu Uroša Dabića (37) s kojim planira da provede život, srećni par nedavno je saznao da će krajem leta postati roditelji što je učvrstilo i produbilo njihov ljubavni odnos.

- Iako smo kratko zajedno, oboje smo bili sigurni da smo napravili pravi izbor, tako da je trudnoća bila planirana. S obzirom na to da danas parovi veoma dugo pokušavaju da dobiju dete, bila sam sigurna da će taj proces potrajati, međutim, iznenađenje je usledilo ubrzo, a to nam je bila još jedna od mnogih  potvrda od univerzuma da smo jedno za drugo - s osmehom na licu počinje priču Ana koja otkriva i kako se osećala kada je saznala da je u blagoslovenom stanju.

- Simptomi su rano počeli da se ispoljavaju, pa sam bila sigurna da je to to. Međutim, onog trenutka kada su test i doktor potvrdili trudnoću, razna osećanja su me preplavila, od neobjašnjivog iznenađenja, preko euforične sreće, do ponosnog i zadovoljnog mira u srcu. Svi mi kažu da su prva tri meseca najneprijatnija, što i sama imam priliku da osetim, pošto sam u devetoj nedelji trudnoće. Mislim da sam prošla i još uvek prolazim kroz sve moguće simptome, ali najteže mi padaju nagle promene raspoloženja, nevoljnost, mirovanje, pošto sam po prirodi vrlo aktivna, energična i poletna. Imam divnog momka, strpljivog, punog razumevanja, nasmejanog. Naši roditelji, moji prijatelji, svi mi ugađaju maksimalno, što mi svakako olakšava da ove moje trudničke bubice smirim i prihvatim. Mislim da nisam mnogo naporna trudnica, ali možda bi okolina najbolje to mogla da kaže - kroz smeh kaže lepa pevačica i otkriva da li se nada dečaku ili devojčici.- Termin mi je 22. avgust i za sada je još rano da se zna pol. Najbitnije je da beba bude zdrava. Mnogi me doživljavaju kao majku dečaka, a ja sebe više vidim kao mamu devojčice, ali videćemo još - ističe Ana i nastavlja objašnjavajući na koji način će vaspitavati svoje dete.

- Mislim da ću biti stroga, ali sa druge strane i tolerantna mama, puna ljubavi i posvećena. I Uroš i ja potičemo iz porodica gde su sklad, ljubav, strpljenje i poštovanje činili osnovu odnosa. Mislim da deca jedino u takvoj sredini mogu da rastu u prave ljude - priča plavokosa trudnica koja je zbog trudnoće ubrzala pripreme za venčanje.

- Planiramo da se venčamo, ali smo se dogovorili da nećemo sada praviti veliku ceremoniju. Kao što sam rekla, ja sam vrlo energična, vesela po prirodi, pa ne bih volela da se suzdržavam od igranja, skakanja, ludovanja, a samim tim i da dovedem u rizik trudnoću. Nikada zapravo  nisam maštala o klasičnoj svadbi kao većina devojaka. Moja želja je oduvek bila da se venčam pored mora, u jednostavnoj lepršavoj haljini, bosa, bez velike gužve, sa kumovima uz koktele i laganu mediteransku hranu u nekom baru na plaži . Nismo još zakazali datum, naš odnos se vešću o prinovi još više učvrstio, pa ne žurimo s tim formalnim činom. Sada planiramo renoviranje stana i pripremanje sobe za bebu - objašnjava Ana i otkriva čime ju je izabranik osvojio.

- Uroš i ja smo se upoznali na jednom mom nastupu pre godinu i po dana, preko zajedničkog poznanika. U startu su sevnule simpatije, ali smo se tek nakon godinu dana ponovo povezali i intenzivirali kontakt. Uroš je pažljiv, šarmantan, komunikativan, duhovit, druželjubiv, preduzimljiv i zreo muškarac. Pored njega sam svoja, onakva kakva jesam, prirodna, opuštena, nasmejana - završava Ana Milenković.

Piše: Milica Prelević