divno!

Ima ih ― ŠESTORO! Glumac kog su obožavali osamdesetih podelio retku fotografiju dece, a ćerka je nadmašila njegovu slavu

0

Pored petoro svoje biološke dece, tokom braka sa koleginicom je usvojio i njenog sina, a sve ih jednako obožava.

Don Džonson ima šestoro dece koju obožava
Don Džonson ima šestoro dece koju obožavafoto: EPA-EFE/WARREN TODA

Dan očeva za mnoge očeve je posebna prilika za lepe momente s decom, a ovaj praznik obeležio je i slavni holivudski glumac Don Džonson, zvezda serije Poroci Majamija.

 

Džonson je na svom Instagram proilu podelio niz fotografija svoje dece, a mnogi ni danas ne znaju da ih ima šestoro, te da su neki odavno prestigli njegovu popularnost, na šta je on i te kako ponosan.

 

Srećan Dan očeva svim očevima! Ogromna je sreća kada ste okruženi sa šestoro dece. Sve ih previše volim ― otkrio je Džonson, koji je decu dobio s različitim partnerkama, a jedno dete je usvojio.

 

 

Ko su deca Dona Džonsona?

 

 

Najstarije Donovo dete je Džesi Vejn Džonson, koji ima 41 godinu, a njegova majka je glumica Peti Derbenvil. Džesi se takođe bavio glumom, baš kao i njegova polusestra. 

 

Nakon njega, sa Melani Grifit, dobio je Dakotu Džonson, koja je jedna od najpopularnijih glumica na svetu. S Melani Grifit se venčavao dva puta, te je njihova veza bila isprepletana raskidima i ponovnim vraćanjima jedno drugom.

 

DAkota Džonson stekla je svetsku slavu
DAkota Džonson stekla je svetsku slavufoto: Ferrari, CBS / Profimedia

Glumac Don Džonson imao je pravilo da svu decu finansira dok ispunjavaju jedan uslov. Dakota se oglušila o njega kao tinejdžerka, kad je i ostala bez džeparca.

 

 U našoj porodici važi pravilo da ste na platnom spisku dok se školujete. Ako idete na fakultet, dobijate novac ― ispričao je Don u emisiji Late Night. ― Pred kraj srednje škole pitao sam Dakotu da li želi da razmotrimo i posetimo neke fakultete. Rekla mi je da ne želi, jer ne misli da ide na fakultet ― prisetio se glumac, koji je tada ćerku podsetio na porodično pravilo:

 

U redu, znaš li šta to znači? Više nisi naplatnom spisku ― rekao je Don, a Dakota mu je kratko odgovorila: ― Ne brini ti zbog toga.

 

Tri nedelje nakon tog razgovora, Dakota je dobila ulogu u filmu "Društvena mreža".

 

Nevezano za to koliko je komplikovano, ko je na rehabilitaciji, ko ne priča s kim, ko se razvodi od koga, mi smo porodica i uvek ćemo to biti — istakla je jednom zvezda filma "50 nijansi sive".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Don Johnson (@donjohnson)

 

Džonson se 1999. skrasio sa 20 godina mlađom Keli Fleger. S njom ima ćerku Grejs i sinove Džaspera i Dikona.

 

Pored biološke dece, Don je prihvatio Aleksandra Bauera, sina Melani Grifit kog je dobila sa Stivenom Bauerom, kao svoje dete, a pisalo se da ga je usvojio tokom braka s Melani.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video​​​​​​​

Srpska deca uz Nikolu Jokića u Kripto areni

 

makonda-tracker