kako se slažu?~

O njima obično NIKADA ne govori: Dakota Džonson ne krije kako se oseća kao maćeha deci Gvinet Paltrou

0

Dakota Džonson već godinama je u vezi sa Krisom Martinom, koji ima dvoje dece iz braka s Gvinet Paltrou.

Dakota Džonson je maćeha deci iz prvog braka Krisa Martina
Dakota Džonson je maćeha deci iz prvog braka Krisa Martinafoto: EPA-EFE/NEIL HALL

Glumica Dakota Džonson već godinama je u srećnoj vezi s frontmenom benda Koldplej (Coldplay) Krisom Martinom.

 

Kris je Dakoti bio velika podrška tokom teških momenata i borbi s depresijom, kako je ona sama govorila, te su, uprkos preprekama i izazovnim periodima, uspeli da ostanu zajedno.

 

Oni nemaju dece, ali je ćerka Dona Džonsona i Melani Grifit potpuno prihvatila ulogu maćehe Krisovoj deci, koju je dobio u ljubavi s glumicom Gvinet Paltrou.

 

— Volim tu decu kao da mi život zavisi od toga, svim svojim srcem — rekla je Dakota u novom intervjuu za Bustle

 

 

Martin i Gvinet Paltrou imaju ćerku Epl (19) i sina Mozesa (17), a za 34-godišnju Dakotu Džonson nije potrebno da s nekim "bude u krvnom srodstvu da bi bili porodica".

 

Ja sam odrasla u tako velikoj porodici i verujem u to — piše Pejdž Siks.

 

Dakota Džonson
foto: EPA / NINA PROMMER

Glumica je ispričala da je "izabrana porodica" jednako važna, ako ne i važnija!

 

Imam četvoro braće i sestara, a moje dve sestre nisu krvno povezane jedna s drugom, ali one su sestre i zovu se sestrama i uvek su zajedno! Moja dva starija brata nisu krvno povezana, ali oni su braća — pojasnila je Dakota Džonson.

 

 

Melani Grifit, Dakotina mama, ima sina Aleksandra iz braka sa Stivenom Bauerom i ćerku Stelu iz braka s Antoniom Banderasom. Don Džonson ima sina iz romanse s Peti Derbenvil i troje dece s bivšom ženom Keli Fleger.

 

Nevezano za to koliko je komplikovano, ko je na rehabilitaciji, ko ne priča s kim, ko se razvodi od koga, mi smo porodica i uvek ćemo to biti — zaključila je zvezda filma "50 nijansi sive".

 

Dakota Džonson s roditeljima, Melani Grifit i Donom Džonsonom
Dakota Džonson s roditeljima, Melani Grifit i Donom Džonsonomfoto: Variety / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dakota i Martin su zajedno od 2017. godine, nakon što se on zvanično razveo od Gvinet, s kojom je bio u braku 11 godina, pre nego što su se rastali, 2014. godine. Od tada su u prijateljskim odnosima, zajedno odgajaju decu, a potom se u to uključila i Dakota. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja​​​​​​​ i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

JOVANINA MAĆEHA IMALA JE NEVEROVATAN HOBI Jasnina poćerka je decenijama posle napravila muzej u Srbiji U EVROPI POSTOJE 2 SLIČNA

 

makonda-tracker