osmeh pun bola

NAJTUŽNIJA PRINCEZA se zbog MISTERIOZNE bolesti povukla iz javnosti: Sada se vratila i lepša je nego IKADA

1

Njihov brak tema je svih svetskih tabloida godinama unazad, a sada su se pojavili ruku pod ruku na jednom ekskluzivnom događaju. 

foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Princeza Šarlin u nedelju uveče pojavila se u društvu svog supruga, princa Alberta II od Monaka, na svečanoj večeri upriličenoj povodom aktuelnog održavanja takmičenja Formule 1 u Monaku. 

 

Južnoafrička lepotica plave kose poznata po svom unikatnom i vanvremenskom stilu, ni ovoga puta nije razočarala. Snaha pokojne Grejs Keli na pomenutoj gala zabavi pojavila se u otmenoj jarkocrvenoj toaleti dugih rukava, sa suptilnim prorezima koji tek toliko otkrivaju ramena graciozne princeze.  U pitanju je kreacija luksuznog modnog brenda Luj Viton

 

Nedavno, ljupka Šarlin šokirala je javnost kada je svoju prepoznatljivu dugu kosu zamenila kratkom i modernom piksi frizurom. Za ovu priliku, razdeljak je jednostavno pomerila u stranu, tako da joj u potpunosti otkriva nasmejano lice prekriveno suptilnom šminkom prirodnih rozikastih tonova.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @hshprincealbertii

 

Luj Viton tašnica i upečatljive dijamantske minđuše upotpunile su princezino šik izdanje, dok su je svetlucavi srebrni detalj na gornjem delu haljine zamenio ogrlicu. 

 

Princ Albert (66) opredelio se za klasično crno odelo i crvenu mašnu koja savršeno odgovara nijansi haljine koju je za tu priliku ponela njegova supruga. Kraljevski par raspoloženo je pozirao fotografima uz pobednika trke Čarlsa Leklera i njegovu izabranicu Aleksandru Sen Mleu

 

 

Inače, Šarlin se na neko vreme u potpunosti povukla iz javnosti, usled 'lošeg zdravstvenog stanja', kako su tada naveli iz palate. Nekadašnja olimpijka, koja je ponela titulu 'najtužnije princeze na svetu', izgleda bolje nego ikada i deluje kao da je najzad spremna da se vrati svojim dužnostima.

 

– Zaista sam ponosan na svoju ženu. Šarlin je stvarno dobro. Kao što možete i sami da vidite, bila je aktivna na mnogo različitih događaja – rekao je princ od Monaka u intervjuu za People Magazin 2022. godine i dodao – Šarlin se više angažuje u javnom životu i brine o stvarima u kojima je strastvena. Ona zaista uživa radeći stvari zajedno i sa decom... Zaista smo oduševljeni kako stvari stoje.

 

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

 

 

 

BONUS VIDEO

Princ Filip i Princeza Danica

 

 

 

 

makonda-tracker