objašnjenje je jednostavno

I neobično i simpatično: Komentar koji je Aleksandra Prijović napisala Breni zbunio Srbiju, a svi se pitaju ZAR JOŠ UVEK

0

Pevačicu s jugoslovenskom muzičkom divom vezuju prijateljske i porodične veze, a na koncertu u Areni pokazale su koliko su bliske. Ipak, neke stvari su i dalje kao kada su se tek upoznale...

Aleksandra Prijovi ć i Lepa Brena na koncertu u Areni
Aleksandra Prijovi ć i Lepa Brena na koncertu u Arenifoto: @dvd221_/X

Aleksandra Prijović održala poslednjih dana oktobra tri velika solistička koncerta u Beogradskoj areni, koji su kruna njene dosadašnje uspešne karijere.


Pevačica je nizala nezaboravne hitove koje su hiljade ljudi u publici s njom pevale uglas, pokazala je svake večeri po tri elegantna stajlinga, raznežila mnogo puta okupljene fanove i poznate ličnosti na gledalištu svojim porukama ljubavi i zahvalnosti.


Najemotivniji trenutak svakako se dogodio druge večeri, kada se Aleksandri Prijović na bini pridružila Lepa Brena, koja je otpevala svoj hit "Poželi sreću drugima".

 

Usred pesme, Brena i Aleksandra su se pogledale i zaplakale, a jugoslovenska diva nije krila koliko je radosna i ponosna zbog velikog uspeha mlađe koleginice i supruge svog pastorka Filipa Živojinovića.


Nakon nastupa, Brena je na Instagramu pored jedne Aleksandrine fotografije napisala: "Volim", na šta je usledio odgovor pevačice:


I ja vas.

Mnoge je iznenadio ovaj komentar Aleksandre Prijović, budući da pevačica očigledno i dalje persira Lepoj Breni, iako one imaju rodbinske veze i provele su mnogo vremena zajedno, slavile praznike, išle na porodična putovanja...


Aleksandra je, inače, ranije pričala o tome kako joj je persiranje veoma važno i to čini čak i kada joj kažu da nema potrebe.


Kada sam bila mala, jednoj maminoj drugarici nisam persirala, sećam se da sam dobila batine, nisu bile strašne, ali je vikala na mene, na to često pomislim. Posle toga nikada nikome ko je stariji od mene nisam rekla "ti", pa i dan-danas kada upoznajem nekoga uvek persiram, iako mi kažu "nemoj", to mi je ostalo za ceo život. To bih volela da naučim i mog sina – istakla je pevačica u jednom intervjuu.

 

U galeriji se prisetite kako su izgledali koncerti Aleksandre Prijović.

1 / 5 Foto: Petar Aleksić

 

BONUS VIDEO

Aleksandra Prijović se obratila publici

 

makonda-tracker