srećan!

Od mame je dobio NAJVREDNIJI POKLON: Sin Seke Aleksić napunio 7 godina, a njena čestitka je LEKCIJA i za mnoge odrasle

0

Seka je oduševila sve preslatkim videom i savetom koji je izliv emocija

Seka Aleksić čestitala sinu rođendan
Seka Aleksić čestitala sinu rođendan foto: Vlada Šporčić

Naša poznata pevačica Seka Aleksić jedna je od onih koje, čini se, savršeno balansiraju između poslovnog i porodičnog života. Seka i njen suprug Veljko ponosni su roditelji dvojice dečaka, Jovana i Jakova.

 

Ona je nedavno na svom Instagram profilu podelila snimak na osnovu kojeg smo mogli da vidimo da je Jakov napunio 7 godina.

 

Nije bilo fotografija torte niti rođendanske proslave, ali je maleni Jakov od majke dobio savet koji treba da mu bude zvezda vodilja tokom života. 

 

Naime, Seka je bila veoma emotivna, a često je u javnosti govorila da za svoju decu želi da budu čestiti i pošteni ljudi, dok je sve drugo manje bitno. To je potvrdilo i ono što je napisala  u opisu videa koji možete pogledati na njenom Instagramu. 

 

- Srećan 7. rođendan, sine. Izrasti u dobrog čoveka, širi ljubav i pomaži drugima. Deli ljude na dobre i loše. Zauvek ćeš biti mamin anđeo čuvar.

 

Seka Aleksić sa sinovima
Seka Aleksić sa sinovima foto: Instagram / sekaaleksic

 

Ovom emotivnom porukom Seka je još jednom pokazala koliko joj je važno da njeni dečaci izrastu u dobre ljude, koji će znati da cene ljude prema onom šta jesu, a ne prema onom šta imaju. 

 

Ljubav je pokretač mnogo toga, a dokaz da je svemoguća jeste njena i Veljkova ljubav iz koje su dobili ovu dvojicu preslatkih dečaka. 

 

Bonus video:

 

Kako Seka uspeva da uskladi poslovne i porodične obaveze?

 

 

 

makonda-tracker