dom u toplim nijansama

Bazen, tropska oaza i 450 kvadrata čistog luksuza: Zavirite u porodični raj Seke Aleksić u Staroj Pazovi

0

Pevačica Seka Aleksić je pažljivo birala svaki detalj za svoj dom u kome živi sa porodicom.

Seka Aleksić uživa u svojoj porodičnoj oazi u Staroj Pazovi
Seka Aleksić uživa u svojoj porodičnoj oazi u Staroj Pazovifoto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Seka Aleksić je jedna od najpopularnijih regionalnih pevačica, a svaki slobodan trenutak koristi da provede sa svojom porodicom. 

 

Seka je sa svojim suprugom Veljkom Piljikićem i sinovima Jakovom i Jovanom porodično gnezdo svila nadomak Beograda, u Staroj Pazovi gde je pre nekoliko godina sagradila raskošnu vilu od 450 kvadrata

 

Prilikom uređivanja svoje kuće, Seka je vodila računa o svakom detalju. 

 

Na placu površine 100 ari koji je ograđen visokim belim zidovima, pevačica je napravila pravi moderni dvorac za sebe i svoju porodicu.

U prizemlju se nalazi prostrani dnevni boravak, kuhinja, velika trpezarija i kupatilo.

Na spratu se nalaze dve sobe i pevačicin prostrani garderober, a kako su domaći mediji pisali, tu se nalazi i prostrano kupatilo od 40 kvadratnih metara.

 

- Rado uživam i na drugom spratu gde je moja radna soba. Pažljivo sam je opremala, izabrala sam radni sto i prelepu crno-belu ugaonu garnituru koju sam naručila u Ikei. U njoj sam uglavnom predveče, kad se dopisujem sa fanovima – ispričala je Seka jednom prilikom.

 

Ipak, njene omiljene prostorije su dnevni boravak i spavaća soba.

1 / 10 Foto: Printscreen/Instagram/seka_aleksic

- Veliki deo vremena provodim sa Veljkom u prostranom dnevnom boravku, ali nam je, ipak, najdraža spavaća soba sa okruglim krevetom. Tu se osamimo i uz nežnosti planiramo budućnost.

Kao što možemo da primetimo na fotografijama koje pevačica deli na svojim društvenim mrežama, ceo prostor je uredila i ispunila toplim nijansama, te se najviše primećuju bež, crna i braon boja.

 

Prema delićima u koje možemo da zavirimo putem društvenih mreža, Seka veoma voli drveni nameštaj, a na zidovima u trpezariji možemo da vidimo dosta ikona.

Ceo dom odiše luksuzom, ispunjen je ogromnim lusterima, a tu su i sauna i džakuzi u kojima pevačica voli da se opušta. 

 

 

Ali to nije sve, pored kuće, pevačica uživa u pravoj idili  te u ogromnom dvorištu ima i bazen, ležaljke i tropsku oazu koju je napravila zahvaljujući brojnim biljkama i palmama, kao i igralište za njene mališane. 

 

 

 

makonda-tracker