bogato

Raskošnije ne može! Zavirite na proslavu 1. rođendana ćerkice Katarine Grujić i Marka Gobeljića

1

Od restorana do torte i vatrometa - sve je kao iz bajke

foto: Instagram
foto: Instagram

Pevačica Katarina Grujić i njen suprug fudbaler Marko Gobeljić večeras proslavljaju prvi rođendan ćerkici Katji.

 

Sudeći prema onome što smo mogli da vidimo na društvenim mrežama čini se da poznati par nije želeo da štedi ni na jednom jedinom detalju.

 

Restoran je pretvoren u mesto gde se rađa prava čarolija, a torta malene Katje na četiri sprata oduševila je sve prisutne. Osim prelepe dekoracije torte ono što je svima oduzelo dah jeste i mali ringišpil na samom vrhu torte. 

 

Na samim vratima restorana bio je ogroman luk sa balonima, a na ulazu prava balerina. Ona je pozdravljala goste koji su bili opčinjeni svime što su imali prilike da vide. 

 

Roditelji malene Katje su bili presrećni i cele večeri nisu skidali osmeh sa lica. I dok je Gobelja držao svoju mezimicu u naručju, Kaća je pored u glas sa gostima pevala rođendansku pesmicu.

 

 

Kaća je toliko bila uzbuđena zbog slavlja da nije mogla da sakrije suze radosnice. Pred novinarima ona se prisetila najlepšeg trenutka u svom životu:

 

- Držala sam je u rukama i emocije su me savladale. Plakala sam u Hramu Svetog Save sada kada je bilo krštenje. Kad su mi čestitali ljudi nisam imala glas da im se zahvalim. Imala sam u životu velikih problema sa zdravljem i uvek kažem, kada nemaš zdravlje nemaš ništa u životu. Želim joj da bude zdrava, da je srećna, uspešna, zadovoljna, da ima osmeh na licu, da mašta, da sanja, da sve što u životu poželi to u ostvari. Život mi se mnogo promenio od kako sam postala majka. Najbitnija i najodgovornija uloga u mom životu. Nema ništa lepše od ovoga - istakla je ona za "Blic".

 

Kako je izgledao restoran i dekoracija na rođendanu male Katje pogledajte u galeriji koja sledi. 

 

1 / 9 Foto: Instagram

 

makonda-tracker