srećna je i ispunjena

"Šta će mi oni kad je Veljko ko odvaljen od brega": Seka Aleksić otkrila koliko zarađuje, a onda se dotakla i MUŠKARACA

0

Nakon korone konačno su se pevači vratili nastupima, pa je sada postalo sve lakše i lepše
 

foto: Instagram
foto: Instagram

Naša poznata pevačica, Seka Aleksić vraća se normalnom načinu života, a u jednom obraćanju javnosti odličila je da otkrije neke pikanterije iz svog života koje zanimaju mnoge.

 

Ona inače ne govori često o svom privatnom životu i svoju intimu gleda da što više zadrži za sebe. Ipak, ponekad i ona iznese neke detalje o kojima se posle danima priča.

 

 

U jednom od nedavnih obraćanja novinarima Seka je odgovorila na pitanja o tome da li zarađuje više novca sada ili pre korone, a dotakla se i svog ljubavnog života.

 

- Honorari se povećali? Naravno da nisu - rekla je uz smeh.

 

- Ne, nisu. Ljudi su se zaželeli muzike, niko ne gleda koliko šta košta. Koliko će to da traje ne znam. A da je sve poskupelo, to je činjenica - rekla je Seka.

 

 

Pevačica se osvrnula i na svoju nedavnu izjavu da će u dvorištu da drži kokoške i da je već poručila kokošinjac:

 

- Koke su stigle pre par dana. Bilo je 10 koka, razmišljam šta će petao da radi... (smeh) Ja ću svima da poklanjam jaja. Treba sve deliti. Koke sam htela da imam zbog dece - rekla je ona.

 

 

Ipak, ono što javnost najviše zanima jeste i to da li je privlače drugi muškarci ili joj je Veljko dovoljan. Na ovo pitanje pevačica je kao iz topa odgovorila.

 

- Šta će meni manekeni pored ovakvog frajera, kakav je Veljko? Nema potrebe. Nikad mi se nije desilo da Veljko bude ljubomoran na nekog. On je kao odvaljen od brega. Ne prilaze ljudi, znaju sve. A i ja sam porodična, mirna žena - rekla je ona.

 

 

makonda-tracker