slika i prilika

Toliko liči na oca da je igrao mlađu verziju njegovog lika: Znate li ko je sin Dragana Petrovića Peleta i Olge Odanović?

0

Ako ste pomislili da je u poznatom filmu iskorišćen stari snimak Dragana Petrovića Peleta iz mladosti, prevarili ste se – u pitanju je bio njegov sin

Olga Odanović i Dragan Petrović Pele su godinama u srećnom braku
Olga Odanović i Dragan Petrović Pele su godinama u srećnom brakufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumci Dragan Petrović Pele i Olga Odanović decenijama spadaju u najpopularnije parove naše javne scene, a oni su i među zvezdama koje ne otkrivaju mnogo o svojoj svakodnevici.


Ipak, poznato je da vode miran porodični život i da su zajedno dobili dvoje dece: ćerku Lenku i sina Jakova, koji su nasledili ljubav svojih roditelja prema umetnosti.


Olga, zvezda serija "Selo gori, a baba se češlja", "Radio Mileva", "Vojna akademija" i mnogih drugih, upoznala je kolegu tokom studija, na Fakultetu dramskih umetnosti, gde Pele danas radi i kao redovni profesor. Oni su tada zajedno radili na predstavi u kojoj su igrali supružnike, a već u prvim susretima glumac je rekao koleginici da će jednog dana zaista biti u braku i – tako je i bilo.

 

Uskoro su počeli da žive zajedno, venčali se i dobili dvoje dece, a dok je Lenka poznata javnosti jer je i sama glumica, o Jakovu se ne zna mnogo.


Međutim, iako on jedini u porodici nije glumac, imali smo priliku da ga gledamo pred kamerama – u "Falsifikatoru" se pojavio kao mlađa verzija lika koji je igrao njegov otac.

 

1 / 5 Foto: Dušan Pešić/Instagram


Jakov Petrović je, doduše, i sam u svetu filma i televizije, a na Fakultetu dramskih umetnosti je završio produkciju.


Pele je, inače, jednom prilikom pričao, da je postao otac saznao je od kolege i prijatelja Žarka Lauševića.


Žarko Laušević mi je javio da se Olga porodila i da sam dobio sina. Bio sam kod kuće i potpuno sam poludeo, to je za mene bilo vaaaauuuu! Imao sam 27 godina, nisam imao pojma šta je to roditelj. To sam tek kasnije saznao – otkrio je Pele u jednom intervjuu.

 

DraGAN pETROVIĆ PELE JE Otac dvoje dece
DraGAN pETROVIĆ PELE JE Otac dvoje decefoto: Damir Dervišagić

On je istakao i da je Jakov imao mnogo problema sa snom kao dete.


Jakov nije spavao do petnaeste godine – spavao je samo kad ga ljuljaš, čim prestaneš, on se probudi. Sad je druga situacija, sad spava normalno –rekao je on.

 

BONUS VIDEO

Dragan Petrović Pele o slučaju Branislava Lečića

 

makonda-tracker