NJIHOVA LJUBAV TRAJE DECENIJAMA

Mogao je da mu UPROPASTI venčanje, a danas se tome SMEJU: Ovaj VELIKI GLUMAC je kum Dragana Petrovića Peleta

0

Oni su jedan od najomiljenijih i najskladnijih parova na našoj javnoj sceni.

Olga Odanović i Dragan Petrović Pele
Olga Odanović i Dragan Petrović Pelefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumački par Olga Odanović i Dragan Petrović Pele zavoleli su se na diplomskoj predstavi koju su zajedno radili pre nekoliko decenija. Iz njihove velike ljubavi rodio se sin Jakov i ćerka Lenka, koja je nastavila stopama roditelja.

 

Ispostavilo se da je ta predstava bila sudbinska za njih dvoje, Pele je odmah znao da će Olga biti njegova žena, a ljubav joj je izjavio na jedan krajnje specifičan način.

 

- Iako sam znala za njega, pre same predstave se nismo čak ni upoznali. Došla sam slučajno ranije na fakultet jednog dana i videla da je u učionici sedeo samo Pele. Onda mi je iz čista mira rekao: "Ja ću tebe da ženim" - ispričala je Olga svojevremeno u jednom intervjuu.

 

Olga je najpre mislila kako on nije normalan, međutim Pele je insistirao da je prati do stana u Zemunu u kom je kao studentkinja živela. Nakon samo dva dana on se uselio kod nje i više se nisu razdvajali.

- Tog dana me je ispratio do kuće, odlučan da svrati kod mene. Ubeđivanja da ne živim sama i kako imam cimerku nisu mi pomogla da ga odgovorim. Stanovala sam u iznajmljenom stanu u Zemunu. Bilo je veoma čudno. Dugo smo sedeli i pričali, a dva dana kasnije, uselio se kod mene i odmah smo počeli da živimo zajedno. Kada sa ove distance pogledam na sve to, shvatam da je tako moralo da bude i da je sve ipak ispalo super - otkrila je Olga.

 

Iako u početku nisu razmišljali o braku, shvatili su da je mnogo lakše da se venčaju nego da prolaze svu proceduru oko priznanja deteta, pa su stali na ludi kamen malo pre nego što će glumica da se porodi.

Sve je prošlo bez ikakve pompe, a kum im je bio još jedan poznati glumac Boda Ninković. Zanimljiva je anegdota koju je Pele jednom prilikom prepričao, a vezana je za venčanje i njegovog kuma.

 

Slobodan Boda Ninković
Slobodan Boda Ninkovićfoto: Antonio Ahel/ATA Images

‒ Moj kum Boda Ninković zakasnio je na venčanje. Čekali smo ga tako ispred matičara i kada se konačno pojavio, časkom smo završili ‒ pričao je Pele.

 

 

makonda-tracker