obožavamo ih

ŽENE košarkaša — i Jelena Đoković: ČITAV BEOGRAD se okretao za lepšim polovinama momaka na koje smo ponosni

Žene naših srebrnih košarkaša koji sijaju kao zlatni, ali i Jelena Đoković, očarale su Beograd kao pratnja svojih momaka

1
1 / 10 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Košarkaška reprezentacija Srbije osvojila je na Svetskom prvenstvu srebro koje sija kao zlato, a uz njih i zlatni basketaši sa Evropskog prvenstva i naš najbolji Novak Đoković, koji je osvojio US Open i svoju 24. Grend slem titulu, dočekani su sinoć ispred Skupštine grada.

 

Više desetina hiljada ljudi slavilo je dolazak naših sportista, koji su se, tradicionalno, poklonili na čuvenom balkonu, a potom nastavili slavlje svojih uspeha u jednom prestoničkom restoranu.

 

Pored svih sportista, neizbežne su bile i njihove supruge i partnerke, nežnije polovine, koje su privukle pažnju gotovo kao i sami momci. Među njima se našla i lepa Teodora, supruga Alekse Avramovića, u crnom autfitu sa narandžastim detaljima, a slavlje nije propustila ni Natalija Jokić, sa suprugom Nikolom, koja je nosila prugaste pantalone uz beli korset i sako, kao i tašnu s potpisom Šanela.

 

Na balkonu smo videli i Jelenu Đoković, nasmejanu u društvu Marka Đokovića, a ova slavna porodica došla je do Skupštine grada nakon što su tokom jučerašnjeg dana slavili krštenje malog Aleksandra, sina Đorđa i Saške Đoković.

 

jelena đoković u crnoj haljini sa motivima crvenih trešanja, u društvu marka đokovića
jelena đoković u crnoj haljini sa motivima crvenih trešanja, u društvu marka đokovićafoto: Mondo/Uroš Arsić

Košarkaše, basketaše i Novaka sinoć su uveseljavali Ceca Ražnatović, Edita Aradinović, Saša Matić i Vlado Georgiev.

 

Bonus video

Aleksa Avramović na dočeku

 

makonda-tracker