istinu je dugo čekala

Majka joj je odgovorila – DRSKO: Jedna od najlepših žena Evrope 28 godina za pogrešnog čoveka mislila da joj je OTAC

0

Odrasla je u porodici punoj ljubavi i nežnosti, a iako nije ni slutila da njen otac to zapravo nije i biološki, uvek se čuvena lepotica osećala čudno

Karla Bruni na 80. Filmskom festivalu u Veneciji, na premijeri filma 'Tatami'
Karla Bruni na 80. Filmskom festivalu u Veneciji, na premijeri filma "Tatami"foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Pre nekoliko dana, svečano je otvoren 80. Međunarodni filmski festival u Veneciji, koji je okupio najeminentnija imena svetskog filma i, kao i obično, neke od najlepših i najelegantnijih žena sveta.


Među njima je i Karla Bruni, italijansko-francuska manekenka, glumica i kantautorka, kao i bivša prva dama Francuske i supruga nekadašnjeg predsednika ove zemlje Nikole Sarkozija.


Čuvena lepotica pojavila se na premijeri filma "Tatami", kada je i zgledala očaravajuće u dugačkoj haljini s prorezom u predelu grudi i smelim šlicem, koju je pratio kraći šlep.

 

1 / 6 Foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI


Uobičajeno zanosna, Karla je pozirala i nastavila dalje svojim putem ne dajući izjave, kao što je činila od početka karijere. Vrlo retko slavna manekenka govori o svom životu, koji je bio i više nego uzbudljiv. Šuškalo se da je ljubila najpoželjnije muškarce planete, uključujući Erika Kleptona, Džegera, Kevina Kostnera, a povezivana je s Donaldom Trampom.

 

Mnogo je priča o neobičnom životnom putu Karle Bruni, a malo je poznata ona o najvažnijem muškarcu u njenom životu – njenom ocu.


Karla Bruni došla je na svet u Torinu 23. decembra 1967. godine, u umetničkoj porodici. Njena majka je ugledna italijanska pijanistkinja Marisa Borini, dok joj je otac kompozitor klasične muzike Alberto Bruni Tedeši – ili je makar tako Karla mislila.

Vatrena Italijanka ispričala je, naime, u intervjuu koji je dala za magazin Vanity Fair da je imala 28 godina kada je saznala da je ona zapravo plod afere koju je njena majka imala s jednim gitaristom. Te 1996. godine Karla je saznala da je njen otac Mauricio Remert, tada muzičar iz bogate porodice, a danas uspešni brazilski magnat, s kojim se Karlina majka Marisa viđala dok je uveliko bila u braku s Albertom.


Karlina majka i čovek za kog je verovala da joj je otac venčali su se 1959. godine, a nakon nekog vremena, ona je upoznala Mauricija. U tom trenutku Marisa je imala 36 godina, a njen ljubavnik 19 i narednih šest godina oni su imali strastvenu aferu.


Kako je Brunijeva istakla, kada je to čula, uopšte nije bila iznenađena.


To za mene nije bio šok i po tome sam znala da mora da bude istina, jer sam se osetila smireno kad mi je to rekao – istakla je Karla.

 


Ona je objasnila da veruje da za decu nije dobro da rastu u lažima, tim pre što se ona oduvek osećala neobično u svojoj porodici, a istina joj je konačno objasnila zbog čega.

 

Mislim da su laži otrovne za decu, mnogo više nego teška istina. Ponekad vas laži, kada odrastate s njima, teraju da se namučite dok se prilagodite. Ali osetila sam olakšanje. Zar to nije čudno? Prestala sam sam da se osećam čudno – rekla je tada Karla.


Tek nakon smrti svog zakonitog oca Alberta Karla se suočila sa svojom majkom, koja joj je priznala da je njen otac Mauricio.


Šta si očekivala da uradim? Da uđem u dečiju sobu i saopštim ti to? – pitala ju je Marisa.

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/CLEMENS BILAN


Karlin biološki otac danas živi u Sao Paulu, gde je razvio biznis, a ona je s njim u redovnom kontaktu. Ona danas shvata zbog čega je njena majka ostala u braku iako je želela drugog muškarca.


Ljudi kao što su moji roditelji nisu mogli da se razvedu. Jednostavno nisu mogli ni da pomisle na to. Takav je to mentalitet – priznala je lepotica jednostavno.


Karla je istakla i da je zbog ove porodične tajne vodila borbu da utvrdi sopstveni identitet, zbog čega je išla na psihoterapije. Zahvaljujući tome, danas živi u miru sa samom sobom i kaže da je naučila da prihvati da su neke porodice jednostavno složenije od drugih.

 

BONUS VIDEO

REALNA PRIČA: Simonida Milojković

 

makonda-tracker