kako li bi živela kod nas?

NE KRIJE šta joj treba za sreću: Supruga arapskog milionera podelila LISTU STVARI koje je tražila od njega kad se udala

0

Influenserka i supruga arapskog bogataša otvoreno deli kakve zahteve ima od svog bogatog muža da bi bila zadovoljna

arapski milioner i influenserka žive srećno i luksuzno, a ona ne krije šta joj sve treba za sreću
arapski milioner i influenserka žive srećno i luksuzno, a ona ne krije šta joj sve treba za srećufoto: Instagram Printscreen / soudiofarabia

Popularna influenserka Saudi bin Nadak sve je popularnija na društvenim mrežama, gde neretko pokazuje u kakvom luksuzu živi sa svojim suprugom Džamalom, arapskim biznismenom i milionerom.

 

Ona je nedavno otkrila da dolazi iz Ujedinjenog Kraljevstva, ali da živi u Dubaiju 20 godina. Takođe, istakla je da je sa suprugom zajedno 6 godina, a od toga su tri godine u braku.

 

Saudi je aktivna na TikTok-u, a sada je u jednom video-snimku podelila otvoreno šta je to sve tražila kao supruga arapskog milionera kada se udala.

 

Malo je reći da su njeni pratioci na društvenim mrežama šokirani, kao i da je nimalo ne štede.

 

 

Influenserkin video postao je viralan pod nazivom ‘Stvari koje sam tražila kad sam se udala za milionera’.

 

— Potpuni pristup njegovom bankovnom računu, ormar od milion dolara, 100 hiljada dolara mesečno za šoping, tri nove nekretnine širom sveta, ličnog telohranitelja jer se bojim — napisala je.

 

 

Komentatori je nisu štedeli, a njena bahata lista zgrozila je mnoge pratioce kojima nije jasno što otvoreno propagira takve vrednosti.

 

 

Postoje i one žene koje je otvoreno pitaju za savete:

 

 

— Kako se nosiš sa ženama koje pokušavaju ukrasti tvog muža? Ja to mrzim — upitala ju je jedna pratiteljka, a ona joj je odgovorila: — Džamal i ja verujemo jedno drugom 100 posto.

 

 

 

Influenserka prima i uvrede:

 

 

— Ne šalim se kad kažem da te Alah stvorio ružnom, izgledaš kao veštica — napisao joj je, a ona mu je poručila: — Hvala ti puno.

 

 

Na pitanje kako se nosi s kritikama, imala je odgovor:

 

— Lagala bih kad bih rekla da me ponekad ne diraju, ali onda se setim ko sam zapravo i pokušavam  da ne provodim previše vremena na društvenim mrežama.

 

Bonus video

Stvari koje je jedna žena tražila od udaje za milionera

 

makonda-tracker