ipak sama

Za PRVOG je mislila da je onaj PRAVI, treći je bio MILIONER: Ova 3 muškarca su obeležila LJUBAVNI ŽIVOT Venus Vilijams

0

Venus Vilijams je dama koja je zauzeta svojom sportskom karijerom, a o privatnom životu retko govori u javnosti 

foto: EPA / OLIVIER HOSLET
foto: EPA / OLIVIER HOSLET

Sa sedam grend slem titula i četiri zlatne olimpijske medalje za sobom, ne sumnjamo da će Venus Vilijams ući u istoriju kao jedna od najvećih sportistkinja svih vremena.

 

Ali koliko god da volimo da je gledamo kako dominira na teniskom terenu, posebno uživamo u prizorima njenog ličnog života, od trenutaka koje deli na društvenim mrežama dok uživa sa svojom sestričinom do prelepih slika sa njenom sestrom Serenom.

 

 

Ipak, mnogi žude da vide i saznaju i da li i sa kim se zabavlja Venus Vilijams, ali i sa kim je izlazila u prošlosti? 


Čini se da je teniska šampionka bila sama sve do 2022. godine. Tokom 2021. godine, kružile su glasine da Venus izlazi sa kolegom sportistom Reilliom Opelkom, pošto je nekoliko puta primećena kako se druži sa njim. Međutim, teniserka iz Kalifornije brzo je demantovala glasine da je on njen dečko tako što se osvrnula na spekulacije u pitanjima i odgovorima obožavatelja putem svojih Instagram priča.

 

U junu 2021, Venus je javno potvrdila da nije bila u vezi ni sa kim tokom intervjua za ESPN.

 

Teniska šampionka je sama — i za sada joj je to draže. Dok je snimala Instagram uživo 2021. godine, iskreno je odgovorila na pitanje obožavatelja o svom ljubavnom životu.

 

 

- Mnogo ljudi me pita da idem s njima na sastanak, ali ja to jednostavno ne želim. Nisam spremna na vezu. To je u redu, srećna sam.

 

Vest koja je iznenadila mnoge je da je Venus Vilijams bila u vezi sa Nikolasom Hamondom 2019.  godine. U pitanju je uspešan finansijer i naslednik bogatstva porodice Anenberg. Milioner, koji je rođen u imućnoj porodici, studirao je u Triniti školi pre nego što je otišao na Univerzitet u Njujorku. Zatim je nastavio da radi kao privatni finansijer za klijente visokog profila.

 

Hamondovo obrazovanje bilo je uglavnom privatno, pa je tek kada je upoznao Vilijamsa počeo da privlači pažnju medija.

 

Venus je srećna uprkos tome što nema emotivnog partnera
Venus je srećna uprkos tome što nema emotivnog partnera foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

 

Koliko dugo su Venus i Hamond bili zajedno?


Vilijamsova i Hamond su počeli da se zabavljaju 2017. Bivši par je primećen u javnosti u nekoliko navrata, a čak je prisustvovao i venčanju Serene i Aleksis Ohanian. Osim toga, Hamonda su često viđali na igrama svoje devojke. Ali 2019. su se razišli.

 

Sa kim je još Serena izlazila?


Nakon Hamonda, fanovi su počeli da spekulišu da je ona u vezi sa teniserom Rejli Opelkom, jer su primećeni zajedno 2021. Međutim, izgleda da su njih dvoje samo dobri prijatelji. Tokom pitanja i odgovora na Instagramu, kada je jedan pratilac pitao da li su ona i Opelka zajedno, rekla je:

 

- Reilli Opelka me nije osvojio.

 

 

Što se tiče istorije njenih veza pre Hamonda, Vilijamsova je izlazila sa profesionalnim golferom Hankom Kuehneom od 2007. do 2010. Ne zna se mnogo o prirodi njihove veze, međutim, The Daili Mail je njihovu trogodišnju vezu opisao kao "ozbiljnu" pre njihovog rastanka. Godine 2011. Henk se oženio ženom po imenu Endi.

 

2012. je navodno izlazila sa kubanskim modelom Eliom Pisom nakon što su zajedno radili na njenoj modnoj liniji EleVen.On je tada imao 24, a ona 32 godine. Prvi put su se pojavili u javnosti kao par 2012. na grend slemu u Njujorku. Tamo su viđeni kako se drže za ruke i razmenjuju nežnosti, navodi People.

 

U martu 2013. Venus i Elio su na terenu javno pokazali svoju ljubav u Majamiju, ali su se na kraju razišli 2017. godine.

 

Venus Vilijams ljubavni život
Venus Vilijams ljubavni život foto: TIMOTHY CLARY / AFP / Profimedia


Kako još uvek nije pronašla onog pravog teniska šampionka nema dece. Svoju majčinsku ljubav Venus iskazuje na svom psu Havancu, Haroldu Redžinaldu Vilijamsu — koga od milja naziva "sinom".

 

Vilijamsova je za Cosmopolitan pre nekoliko godina rekla da joj udaja nije glavni prioritet - posebno zato što uživa u slobodi.

 

- Imam mnogo prijatelja koji mi ne veruju kada kažem da mi se sviđa moj život, i ne želim da ga menjam iz bilo kog razloga. Nisam očajna, a oni mi ne veruju, ali to je njihova stvar - bila je iskrena teniserka.

 

Dok se ne pojavi onaj pravi Venus uživa u društvu sestre, njene dece i psa i tvrdi da je srećna i ispunjena i da ne pati ni zbog čega. 

 

makonda-tracker