nije tajna

"Moj muž je Sultan Veličanstveni, srećom, ima još 147 žena": Najbogatija Srpkinja ispričala sve o braku sa milionerom

1

Bivša manekenka je 2001. godine otišla u Dubai, gde je upoznala arapskog biznismena Saida bin Draija za koga se udala 2008. godine.

foto: Instagram / jelenabindrai
foto: Instagram / jelenabindrai

Bivša srpska manekenka Jelena bin Drai, danas poznata kao najbogatija Srpkinja, udata je za bogatog arapskog biznismena, a sada je otkrila kako njihov brak zapravo izgleda.

 

Rođena kao Jelena Jakovljević, manekenka nije imala glamurozan život pre nego što je upoznala sadašnjeg supruga. Živela je u selu Žabalj, kod Novog Sada, a proslavila se 1998. godine kada je postala Mis Jugoslavije, Mis fotogeničnosti i Mis interneta.

 

Jelena je poznata i po tome što je oborila rekord kada je osvojila čak tri titule od pet mogućih na jednom takmičenju.

 

 

- Septembar 1998. sećam se kao da je bilo juče. Samo je moj otac bio tu kada sam ja bio na sceni. Mama i brat su morali da ostanu u holu hotela, ispred vrata hodnika. U tom trenutku na računu smo imali samo 100 nemačkih maraka, što je bilo dovoljno samo za jednu kartu - rekla je jednom prilikom Jelena.

 

Ubrzo nakon izbora Jelena je dobila razne prilike da sarađuje sa brojnim agencijama, a dosta je i putovala. Tako je 2001. otišla u Dubai, gde je upoznala biznismena Saida bin Draija za koga se udala 2008. godine.

 

 

- Prilikom prvog susreta uopšte nije obraćao pažnju na mene. Tada sam imao samo četrdeset osam kilograma i, stoga, delovao sam iscrpljeno. Kao i svaki Arap, voli žene sa izraženim oblinama. Zaintrigirala sam ga tek kada smo počeli da komuniciramo – priznala je. Od kada se udala za njega, Jelena je često nailazila na negativne komentare i kritike, kojima se obraćala tokom intervjua.

 

- Da budem iskrena, da sam bacio kamen na svakog psa koji je lajao na mene, ne bih stigao daleko. Naravno da živim u haremu. Ja sam vampirizovana Hurem. Moj muž je Sultan Veličanstveni, to već znate, a srećom ima još 147 žena i tokom ove pandemije ne moram da patim i da ga viđam svaki dan - kroz smeh je rekla Jelena.

 

 

 

makonda-tracker