pre 16 godina

Mladoženja je rado ispoštovao srpske običaje: Znate li kako su na svom venčanju izgledali Jelena i Said bin Drai?

2

Srpska misica i bogati šeik u braku su već 16 godina, a njihovo venčanje prate zanimljive anegdote

jelena i said bin drai u srećnom su braku od 2007. godine
jelena i said bin drai u srećnom su braku od 2007. godinefoto: Instagram / jelenabindrai

Bivša mis Jugoslavije, Jelena Jakovljević bin Drai udala se 2007. godine za svog partnera Saida bin Draija, posle četiri godine zabavljanja, a već 16 dugih godina uživa u skladnom braku i ljubavi s bogatim arapskim šeikom.

 

Svoj odnos krunisali su rođenjem četvoro naslednika, ćerkom Asjom i sinovima Hilalom, Hamdanom i najmlađim Rašidom, nakon čijeg rođenja se povukla s Instagrama, a četvoro dece su uvek i priželjkivali.

 

Zapravo, kako je Jelena otkrila u jednom intervjuu, na njihovom venčanju, kom je prisustvovalo oko 300 zvanica iz celog sveta, sve je bilo u znaku broja četiri.


 

Venčali smo se 4. aprila, u četiri posle podne. Zabavljali smo se četiri godine, Saidov broj dresa kad igra polo je 4, a želimo četvoro dece — otkrila je Jelena za Hello.

 

Na intimnom slavlju, koje se odigralo u kući Saidovog oca u Dubaiju, prisustvovalo je trista zvanica, koje su došle iz raznih krajeva sveta, a ispoštovani su kako arapski, tako i srpski običaji.

 

1 / 9 Foto: jelenabindrai, Instagram

 

Prilikom ceremonije i slavlja su poštovani i srpski i arapski tradicionalni običaji, ali najzanimljivija je bila "prodaja mlade" u režiji Jeleninog brata.

 

– Dobio je veliki aplauz kad se obratio prisutnima: „Samo da znate, dragi gosti, pre nego što počnem da prodajem mladu, moja sestra za mene nema cenu. Ali, ajde, krenimo sa milion dolara.“ Said je na to opsovao na tečnom srpskom. U međuvremenu, moj suprug je zvao moju majku Vasiljku da mu pomogne, a ona mu je doviknula: „Možeš i za džabe da je dobiješ, samo je već jednom vodi!

 

jelena i said bin drai već dve decenije se jednako obožavaju
jelena i said bin drai već dve decenije se jednako obožavajufoto: Damir Dervišagić

Peđa je sutradan ujutro došao da vrati Saidu pare jer je mislio da se moj suprug šalio kad mu je stavio svežanj novčanica u džep. Samo on i Said znaju za koliko novca me se familija Jakovljević napokon rešila – rekla je Jelena.

 

Ovako su njih dvoje izgledali na venčanju:

 

 

Bonus video

Jelena bin Drai uz srpske hitove u Dubaiju:

 

makonda-tracker