filmska ljubavna priča

Nisu krenuli očevim stopama, u javnosti ih nikada ne viđamo: Kako izgledaju i čime se bave DECA Branka Cvejića?

0

Prošlo je više od godinu dana kako Branko nije sa nama, ali njegove uloge žive uprkos svemu

Branko Cvejić i supruga Vesna su imali dvoje dece koja su njihov ponos
Branko Cvejić i supruga Vesna su imali dvoje dece koja su njihov ponos foto: Vladimir Šporčić

Poznati glumac Branko Cvejić godinama je bio jedan od naših najboljih glumaca. Proslavio se brojnim ulogama na televiziji i u pozorištu, a neke od njegovih replika se i danas mogu čuti među publikom.

 

O Branku su i kolege glumci često imali samo reči hvale. Privatni život držao je skriven od znatiželjne javnosti, ali ono što se zna jeste da je imao suprugu Vesnu Cvejić, s kojom je proveo 50 godina života. 

 

Iz tog skladnog braka su dobili dvoje dece Žarka i Bojanu Cvejić, koji su sada odrasli ljudi koji žive svoje živote i bave se zanimanjima koja su odabrali. Žarko je operski pevač i veoma retko se pojavljuje u javnosti. 

 

 

Mnogi donedavno nisu znali ni kako izgleda, ali je veoma poznata njegova biografija, koja je dostupna na internetu.

 

Žarko se školovao u Americi, ali se vratio u Srbiju, gde predaje na jednom privatnom fakultetu, na kojem je i te kako cenjen, kako od strane kolega, tako i od strane studenata, kojima prenosi svoje dragoceno znanje.

 

 

Ćerka Branka Cvejića, Bojana Cvejić, očev je i majčin ponos, a javnost nikada nije imala prilike da je vidi. Budući da živi daleko od Srbije i nije javna ličnost, o njoj se malo toga zna.

 

Naime, kako je glumac ispričao jednom prilikom, Bojana je odlučila da svoj život posveti nauci, ali van zemlje u kojoj je rođena, te je ona svoju "bazu" uspostavila u Briselu. Međutim, ona i te kako voli da putuje, te neretko živi po celoj Evropi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dina K. (@mrsartdirector)

 

Bojana nema društvene mreže, ne voli da bude u centru pažnje, ali zahvaljujući jednoj objavi na društevnoj mreži Instagram uspeli smo da pronađemo jednu njenu fotografiju i vidimo kako ona danas izgleda. 

 

I na posletku, ne možemo a da ne spomenemo Brankovu suprugu Vesnu, koja je istaknutom glumcu bila velika podrška tokom čitavog života.

 

Ovo je supruga Branka Cvejića, Vesna Cvejić
Ovo je supruga Branka Cvejića, Vesna Cvejićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Njih dvoje su odrastali zajedno i zabavljali se još od fakulteta, a mnogo toga iz njihovog braka je za javnost pod velom misterije.

 

Kako sam glumac kaže, opstali su jer se međusobno odlično razumeju i dopunjavaju. Trudili su da im najvažnija preokupacija budu ćerka i sin, Bojana i Žarko, ali i unuka Zora.

 

Bonus video:

 

Kako su kolege glumci govorili na komemoraciji Branku Cvejiću pogledajte u videu koji sledi 

 

 

 

makonda-tracker