niste znali

Mnogi mu zavide na VELIKOM uspehu: Sin Branka Cvejića NIJE javna ličnost, ali je njegova biografija DOSTUPNA SVIMA

0

Branko Cvejić je naš proslavljeni glumac, a mnogi ga pamte kao čuvenog Listera iz Porodičnog blaga.

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Branko Cvejić je imao brojne zapažene uloge i slavu, ali nikada nije svoju porodicu eksponirao javno niti se hvalio značajnim uspesima svoje dece.

 

Poznati glumac ima sina Žarka kojim može samo da se ponosi, a iako retko govori o svom privatnom životu, u nekoliko navrata je znao da pohvali Žarka, ali i ćerku Bojanu.

Naime, Žarko Cvejić je jako uspešan mlad čovek, čija je biografija dostupna i na internetu. On je doktorirao u Americi i vratio se u Srbiju, te sada predaje na jednom privatnom fakultetu.

- Oboje su završili muzikologiju i ne bave se baš direktno time, ali su veoma dobri i zanimljivi. Ćerka Bojana završila je fakultet ovde, a doktorirala je u inostranstvu i ostala tamo. Stacionirana je u Briselu, ali živi po celoj Evropi. Voli da putuje i to je, u suštini, lep život kad od toga možeš da se izdržavaš. Sin Žarko završio je sve moguće škole napolju, od Oksforda do Kornela i doktorata u Americi, a onda se vratio ovde i, naravno, odmah naišao na teškoće - rekao je Branko jednom prilikom.

 

Žarko je srećno oženjen, a njegova surpuga je arhitekta po zanimanju i imaju ćerku Zoru.

 

 

makonda-tracker