prelepa i talentovana

Igrala je sa mnogima, a on joj je bio posebno drag: Znate li šta je Branko Cvejić bio Isidori Građanin?

0

Mlada glumica Isidora Građanin više puta je isticala da je još kao dete znala da će postati glumica 

foto: M.K./ATAImages
foto: M.K./ATAImages

Naša poznata glumica Isidora Građanin godinama je na glumačkoj sceni. Ona je svoju karijeru marljivo gradila i nije se oslanjala ni na koga, osim na svoj talenat i glumačko umeće.

 

Lepu Isidoru smo imali prilike da gledamo u seriji “Junaci našeg doba” u kojoj je tumačila lik devojke koja se zaljubljuje u starijeg muškarca. Međutim, ovakva situacija je mladoj Isidori u privatnom životu potpuna nepoznanica.

 

 

- U ovom vremenu jeste fenomen da devojke traže neki interes. Ja se ne slažem s tim. Svako treba da ide svojim srcem. Ali, prosto, tako je kako je - rekla je Isidora jednom prilikom za domaće medije.

 

Lepa Isidora vredno radi na novim projektima, a nedavno se pojavila na konferenciji za medije povodom premijere drame Valcer Poručnika Nidrigena. Svi prisutni bili su očarani lepotom naše glumice i uprkos tome što važi za jednu od naših najšarmantnijih glumica Isidora se ne ističe u medijima, osim kada za to ima pravi razlog.

 

 

O njenom privatnom životu se jako malo zna. Glumica Isidora Građanin rođena je u Beogradu 1996. godine, a iza sebe već ima nekoliko uspešnih projekata po kojima je postala prepoznatljiv. Neki od njih su "Moja generacija Z", "Junaci našeg doba", tumačila je Sofku u filmu "Vrati se Zone", Marijanu u komediji "Petak 13", Nađu u seriji "Istine i laži", te bibliotekarku u seriji "Komšije".

 

Tumačila je i epizodne uloge u serijama "Jutro će promeniti sve", "Urgentni centar“ i "Ubice mog oca", a manja uloga joj je pripala i uostvarenju "Južni vetar".

 

Isidora Građanin
Isidora Građaninfoto: Instagram

 

Tokom karijere je sarađivala sa mnogo glumaca, a jednom prilikom je otrkila koji kolega joj je bio najveća podrška. 

 

- Sa svim kolegama sa kojima sam sarađivala, bilo da su mlađi ili stariji, zaista sam lepo radila i ne znam koga bih mogla da izdvojim kao konkretno nekoga sa kim bi mi bila najveća čast da radim. Lepo mi je bilo kada sam snimala "Junake našeg doba" sa Igorom Đorđevićem, Minom Lazarević, Brankom Cvejićem... Mislim da nam je bila divna saradnja jer smo igrali porodicu, pa nam je bilo važno da se vidi da smo bliski. I u "Ubicama moga oca" sam sarađivala sa divni glumcima i to veoma cenim. Sa Brankom Katić sam skoro sarađivala i bio je divan osećaj da delim kadar sa jednom tako divnom glumicom i osobom.Velika je čast naći se u projektu sa velikim glumcima.

 

Branko Cvejić
foto: Ana Paunković

 

Ona je u više navrata isticala da joj je saradnja sa Brankom Cvejićem donela mnogo toga. Za nju on je bio veliki umetnik, ali i čovek koji joj je pomogao da napreduje ne samo kao glumica, već i kao osoba.

 

Zbog toga joj je neizmerno bilo žao kada je na večni počinak otišao njen kako su mnogi govorili "televizijski otac".

 

 

 

 

 

makonda-tracker