lepe vesti!

Verenik ju je varao BESRAMNO i SLOMIO joj srce: Glumica (41) ČEKA BEBU, a nije krila strah da li će moći zatrudneti

0

Lepa glumica Sijena Miler čeka drugo dete, nakon velikog pritiska oko trudnoće posle četrdesete

sijena miler čeka drugo dete u 41. godini
sijena miler čeka drugo dete u 41. godinifoto: EPA-EFE/NEIL HALL

Prelepa glumica Sijena Miler (41) čeka drugo dete!

 

Ona je obelodanila trudnoću pokazavši trudnički stomačić u bikiniju, dok je uživala u danu na plaži na Ibici.

 

Pre toga je letovala u Sen Tropeu sa svojim 26-godišnjim momkom Olijem Grinom i svojom 11-godišnjom ćerkom Marlou, koju je dobila u vezi s bivšim verenikom Tomom Staridžom, a pamti se i njena ljubavna priča sa Džudom Louom.

 

Sijena i Oli se zabavljaju od februara 2022. godine, kada su uslikani na utakmici. Samo par nedelja ranije, Sijena je uslikana dok se ljubi sa manekenkom Karom Delevinj i anonimnim "visokim muškarcem" u Njujorku. Ipak, tada je objasnila da je to za njih bila samo "zabavna noć s prijateljima".

 

Ubrzo je usledilo i zvanično objavljivanje vete s Olijem Grinom, a prošle godine je objasnila da joj je laknulo "što ostavlja tridesete iza sebe", te da je bila pod pritiskom da "ima još dece".

 

 

Svakako, drugo dete dolazi u pravom trenutku za nju očigledno, a ona je jednom prilikom otkrila i da je "zaledila jajne ćelije kad je napunila 40 godina! Kako je navela, bilo je teško nositi se s pritiskom oko potomstva, pa je rešila da se samo "prepusti sudbini".

 

1 / 8 Foto: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Što se tiče Sijeninog ranijeg ljubavnog života, najpoznatija je njena veza sa Džudom Louom, jer su svojevremeno bili jedan od najmoćnijih holivudskih parova.

 

Glumci Sijena Miler i Džud Lou su se upoznali na snimanju filma "Alife", a nakon nepunih dana veze, Džud je zaprosio Sijenu na Božić 2004. godine.


— Oni su spektakularno srećni. Zaprosio ju je na Božić zlatnim prstenom sa devet dijamanata — rekao je njihov predstavnik za People.

 

 

Međutim, samo sedam meseci nakon veridbe, svet je obišla vest o Džudovom neverstvu.

 

— To je bio jedan od najizazovnijih trenutaka za koje se nadam da ne

u morati više nikad da doživim. Jer sa tim nivoom slomljenog srca u javnosti, ustati iz kreveta, a kamoli stajati pred 800 ljudi svake noći, to je samo poslednja stvar koju želite da uradite — rekla je glumica, koja je u to vreme igrala u produkciji Šekspirove drame.

 

Bonus video

Trudnica u tramvaju:

 

makonda-tracker