on to nije imao

Ni ni lepota, ni maniri, ni brojni talenti... Šta princ Vilijam OBOŽAVA kod svoje supruge Kejt Midlton?

0

Iako princeza od Velsa može da se pohvali svim nabrojanim, ono što posebno fascinira njenog supruga je nešto sasvim drugo

Princ Vilijam i kejt Midlton u braku su od 2011. godine
Princ Vilijam i kejt Midlton u braku su od 2011. godinefoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Princ Vilijam od Velsa i princeza Kejt Midlton u braku su od aprila 2011. godine, a od tada su dobili troje dece – princa Džordža, princezu Šarlot i princa Luija.


Međutim, njihova priča počela je mnogo ranije.


Poznato je da su se Vilijam i Kejt upoznali i zavoleli tokom studentskih dana, dok su se školovali na Univerzitetu Sent Endruz, kaPublish and Update Timeo i da su nakratko raskinuli 2007. godine.


Usledilo je pomirenje, njihova veza je bila stabilnija nego ikada, a uskoro je objavljeno i da će se par konačno zakleti na večnu ljubav.

 

Od tada je Kejt Midlton postala jedna od najpopularnijih članica britanske kraljevske porodice, a kada je ona u pitanju – javnost hvali sve. Njenu lepotu, odevni stil, humanitarni rad, manire, način na koji odgaja decu...


Sve to impresionira princa Vilijama, ali je navodno ono što mu se kod supruge naročito dopada to što je "normalna osoba".

 

princeza kejt midlton i princ vilijam od velsa
princeza kejt midlton i princ vilijam od velsafoto: I-Images / Zuma Press / Profimedia

Život prestolonaslednika britanskog trona danas je idiličan, ali nije uvek bilo tako. Odrastao je u Kensingtonskoj palati, dok su se njegovi roditelji međusobno varali, njegova majka princeza Dajana dala je intervju o privatnom životu koji ga je potpuno slomio, a potom prerano preminula...

 

Uvek je bio pod lupom javnosti i njegovo odrastanje bilo je sve samo ne normalno i uobičajeno, dok njegova deca danas imaju mnogo mirniji život.


Ta deca izgledali prilično zadovoljno svojim životom – rekao je jednom prilikom izvor blizak porodici za People. – To je umnogome zasluga Kejt i toga kako je ona odrastala. Vilijam to jednostavno obožava!


Ona nije živela u aristokratskim uslovima, u kojima viđate decu vrlo kratko – objasnio je.

 

Kejt Midlton i princeza Šarlot na Vimbldonu
Kejt Midlton i princeza Šarlot na Vimbldonufoto: Dave Shopland / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kejt Midlton je s porodicom kao dete živela na selu, a često je pričala o tome kako bi dan provodila u prirodi i prljava, zbog čega danas dopušta svojoj deci da se isprljaju i valjaju po travi. Uz to, ona je vodila prilično običan život i trudi se da to pruži Džordžu, Šarlot i Luiju, onoliko koliko je moguće.


– Kejt se trudi da ih drži na zemlji i tako što i dalje vozi decu u školu, trudi se da Vilijam ili ona budu tu i za povratak kući. Naravno, Kejt voli i da kuva za svoju porodicu, a ljubav prema prirodi deli sa svima – istakao je izvor.

 

BONUS VIDEO

Trik Kejt Midlton za fotkanje

 

makonda-tracker