gledala ga je u stilu "šta se dešava?"

Zauvek će pamtiti njenu reakciju: Princ Vilijam je Kejt Midlton kupio najbesmisleniji poklon za koji ste čuli u životu

0

Kada zamišljate ljubav s jednim princem i budućim kraljem, verovatno mislite da za rođendane njihove izabranice dobijaju samo dijamante, ali ne ako je reč o princu Vilijamu

Princ Vilijam i kejt Midlton u braku su od 2011. godine
Princ Vilijam i kejt Midlton u braku su od 2011. godinefoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Princ Vilijam i Kejt Midlton, princ i princeza od Velsa, nedavno su proslavili 12 godina braka, a zajedno su još od studentskih dana.


Kraljevski par upoznao se na Univerzitetu Sent Endruz, gde su se najpre družili, a potom se i zaljubili i započeli svoju dugu i divnu ljubavnu priču. Do sada su dobili troje dece – princa Džordža, princezu Šarlot i princa Luija, a važe za jedan od najskladnijih parova u britanskoj kraljevskoj porodici.


Iako su izloženi očima javnosti, oni ne otkrivaju mnogo o svom odnosu i svakodnevici, ali je princ Vilijam jednom prilikom napravio izuzetak i priznao da se na početku veze nije pokazao kao preterano maštovit i romantičan momak.

 

princ i princeza od velsa
princ i princeza od velsafoto: EPA-EFE/MARTIN DIVISEK

Naime, kada su se Kejt i on tek zavoleli, bližio se njen rođendan i princ je dobio vrlo čudnu ideju šta bi mogao da joj pokloni...


Kada je 2020. gostovao u podkastu nekadašnjeg fudbalera Pitera Krauča, princ Vilijam je priznao da nije sjajan u biranju poklona za svoje najbliže.

 

Bvši sportista je rekao da je svojoj supruzi Ebi Klensi sasvim slučajno tri godine zaredom kupovao isti poklon, a na pitanje može li Vilijam da ga nadmaši u kategoriji najgorih poklona, vojvoda od Kembridža je rekao:


Verovatno mogu. Jednom sam svojoj supruzi kupio dvogled.


On je otkrio da se to dogodilo na početku veze i našalio se da mu je to pomoglo da je zavede. Na pitanje šta je Kejt Midlton mislila o poklonu i kako je reagovala, Vilijam je ispričao:


Gledala me je i bila u stilu "To je dvogled... Šta se dešava?"... Nije prošlo dobro. Nemam predstavu zašto sam joj kupio dvogled – iskren je bio princ.

 

1 / 6 Foto: Julie Edwards/Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia


Kako pišu britanski mediji, Kejt ne da suprugu da zaboravi taj neprijatan trenutak u njihovoj vezi kada je stao ispred nje s dvogledom u rukama, ali se u kasnijim godinama "izvadio" poklanjanjem skupocenog nakita.

 

 

makonda-tracker