nema kraja sukobu

JEDNA REČ je bila dovoljna: Samo što je lepotica oprostila sestri – ona joj je priredila novo NEPRIJATNO IZNENAĐENJE

0

Nakon što je prešla preko toga kako sestrine zavisnosti i karijera na Only Fans-u utiču na život njene ćerke, legendarna manekenka ponovo se razočarala u nju

Loti Mos s prijateljima u Londonu
Loti Mos s prijateljima u Londonufoto: Mattpapz / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kako javlja britanski Daily Mail, porodica manekenke Kejt Mos okupila se pre tri meseca u pabu u Noting hilu, gde su razgovarali kako bi pokušali da zajedno pomognu Loti Mos, polusestri slavne lepotice.


Navodno je sve organizovao Nik, mlađi brat Kejt Mos, koji je okupio njihovog oca Pitera, njegovu drugu suprugu Inger, zatim Kejt i samu Loti.


Navodno je supermodel Kejt Mos tada oprostila Loti što gradi karijeru na platformi Only Fans, gde prodaje svoje intimne snimke i fotografije nepoznatim muškarcima, iako ju je i potom verbalno napadala i uvek bila neraspoložena kada se nađe u blizini sestre.

 

Međutim, situacija nakon ovog porodičnog okupljanja nije mnogo bolja jer je Loti ubrzo potom istetovirala lice – ispod njenog oka sada se nalazi reč "ljubavnica" (eng. lover).

 

Loti Mos, sestra manekenke Kejt Mos
Loti Mos, sestra manekenke Kejt Mosfoto: Mattpapz / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Navodno se Kejt toliko razbesnela da je odlučila da više ne priča s mlađom polusestrom.


Ona, kao model, dobro zna kakvu vrednost ima lice. Za nju je to bila kap koja je prelila čašu. Voli svoju sestru, ali neće više da ima ima bilo šta s njom – objasnio je prijatelj manekenke.


Kako tvrde upućeni, Kejt Mos najzabrinutija je za uticaj koji će Lotino ponašanje imati na njenu ćerku Lilu, koja pokušava da izgradi manekensku karijeru.


Pre izvesnog vremena, Loti je, kao i Kejt Mos u prošlosti, vodila borbu protiv zavisnosti od narkotika. I tada je manekenka pokušavala da joj pomogne, ali je većinu vremena provela ljuta jer joj to nikako nije polazilo za rukom.

 

1 / 5 Foto: EPA/JULIEN WARNAND


Štaviše, Kejt Mos, jednu od žena koje su postale sinonim za modeling, mediji su pre mnogo godina zvali "Kokainka" i "Kokainska Kejt" zbog činjenice da je konstantno bila pod dejstvom pomenute droge, kao i "Rezervoar", zbog količine votke koju je mogla da podnese.

 

Međutim, to ne znači da Kejt ima mnogo razumevanja za upola mlađu sestru – naprotiv, ona je odavno izgubila volju da se bori s Lotinim demonima. Kako kažu izvori bliski Kejt, "osećala i gubila saosećanje" prema njoj.


Bilo je trenutaka kada je Kejt bila prestravljena. Držala je glavu u rukama prečesto zbog Loti i onoga što ona radi sa svojom karijerom – otkrio je jednom prilikom za The Post izvor blizak porodici Mos.

 

 

BONUS VIDEO

Emina Jahović o porodici

 

makonda-tracker