napustila grad

Ne znamo kako se zove, ali znamo da je PRESLADAK! Marija Petronijević podelila predivan trenutak svog sina sa jagnjetom

0

Naša glumica Marija Petronijevć je gradsku vrevu zamenila životom na selu, a ljubav prema životinjama je prenela i svom sinčiću.

Marija u dnevnim poslovima
Marija u dnevnim poslovima foto: Marija Petronijević Instagram

Marija Petronijević je možda svoj najzahtevniji glumački zadatak imala u filmu Emira Kusturice "Zavet", kada je u izboru čak 4.000 devojaka uspela da dobije ulogu u ostvarenju našeg čuvenog režisera.

 

Oprobala se i kao voditeljka u Prvom kuvaru Srbije, kao i na Farmi, ali publika je možda najbolje zapamtila po ulozi Ivane u domaćoj seriji "Selo gori, a baba se češlja".

 

U duhu imena serije u kojoj se proslavila, Marija je odlučila da se preseli na selo. Lepa glumica je napustila grad, kako bi se bavila poljoprivredom.

 

 

- Sadni materijal u ovom momentu proizvodim za svoje potrebe, jer sam rešila da napravim neki park ili šumu, koja će svakako svoj pun sjaj imati kada me već uveliko ne bude. Domaćem kestenu je potrebno i 30 godina da počne da rađa, a planiram i nekoliko hektara kestena - otkrila je glumica jednom prilikom za "Blic".

 

Kako kaže, dešava se da se dame u poljoprivredi suočavaju sa diskriminacijom, što joj ponekad predstavlja problem. Međutim, hrabro se nosi sa tim i nema nameru da odustane.

 

1 / 7 Foto: Marija Petronijević Instagram

 

- Još uvek nisam naučila da se nosim s tim, da diskriminacija ne samo da postoji, nego je opšteprisutna. Pokušavam da sačuvam miran ton i izraz lica, ali nekad ne ide - priznaje Marija.

 

Marija se, naravno, na selo preselila sa svojim suprugom i sinčićem. Muža je dugo krila od javnosti, ali pre nekih pola godine mediji su saznali da je u pitanju Milinko Isaković. Kako se tada pisalo, on je humanitarac i IT stručnjak iz Loznice.

 

Marija u bašti
Marija u baštifoto: Marija Petronijević Instagram

 

Lani je na svet donela sina, koji odrasta u veoma zdravom okruženju, što veoma raduje lepu glumicu i njenog supruga.

 

- Za sada živi na otvorenom, puzi po dvorištu do beskonačnosti. Postulat koji se trudim da mu usadim, jeste: sine, ceo svet je tvoj i možeš stići i do zvezda ako to budeš dovoljno želeo - otkrila je srećna mama.

 

Uživa u igri sa domaćim životinjama
Uživa u igri sa domaćim životinjamafoto: Marija Petronijević Instagram

 

Marija još nije otkrila javnosti kako joj se zove sin, pa još ne znamo njegovo ime, ali zato znamo da je presladak i da mu je usadila veliku ljubav prema životinjama. To dokazuje i ova slika gde se mališan igra sa jagnjetom u njihovoj kući.

 

 

makonda-tracker