upoznajte ga

Oca i majku joj dobro znate, a on se vešto skriva od očiju javnosti: Koji misteriozni biznismen je muž Lene Kovačević?

0

On joj je podrška, prijatelj i životni saputnik 

Suprug Lene Kovačević je Veljko Brčin
Suprug Lene Kovačević je Veljko Brčin foto: Instagram / lenakovacevic_official

Poznata pevačica Lena Kovačević godinama je na muzičkoj sceni, pa ne iznenađuje što se o njoj često govori u medijima. Lena potiče iz poznate porodice.

 

Otac joj je poznati dramski pisac Dušan Kovačević, a uprkos tome što je izgradio veliku karijeru on se retko kada bez posebnog razloga pojavljuje u javnosti.

 

Njega je strpljivo kroz život pratila supruga Nada, s kojom je delio dobro i zlo. Iz jednog bajkovitog braka dobili su Lenu i njenog brata Aleksandra. I on se, kao i ostatak porodice sklanja od očiju javnosti.

 

 

Ono što mnoge zanima jeste i ko je tajnoviti izabranik Lene Kovačević kojeg gotovo nikada s njom ne viđamo u javnosti. U pitanju je Veljko Brčin, s kojim je pevačica u braku još od 2011. godine. 

 

Njih dvoje imaju veoma skladan brak, koji su upotpunili sa dvoje dece, dva sina Todorom i Vukom Brčinom. 

 

Iako su godinama u skladnom braku i imaju dva sina, Veljko se sa Lenom ne pojavljuje na događajima i bira da javnosti ostane nepoznat. Lena pak njegovu odluku poštuje i kako je jednom prilikom navela, za njega ima potpuno razumevanje:

 

Veljko i Lena su u braku 12 godina
Veljko i Lena su u braku 12 godinafoto: Damir Dervišagić

 

Moj otac, iako se bavi čime se bavi, nikad nije bio veliki ljubitelj crvenog tepiha, premijere, koktela... Imam rođenog brata. Mnogo ljudi ne zna da imam brata, a mnogo sam ponosna i mnogo ga volim.... Nikad ga ništa vezano za ovo čime se ja bavim nije zanimalo, tako da sam okružena muškarcima koji uopšte nisu da se slikaju i sve to... Tako da, kad sam srela supruga, meni je to potpuno bilo prirodno. Nikad ga nisam ni forsirala. Ima mesta gde ja nastupam, pa on dođe, ali on je nastavak te moje muške loze koja je skromna.

 

Za vezu ćerke pisca Dušana Kovačevića i biznismena, inače farmaceuta po obrazovanju, saznalo se neposredno pre njihovog venčanja.

 

 

Mnogi su se pre toga pitali ko je uspeo da osvojio Lenu, koja važi za jednu od najlepših naših pevačica. Nijedna ljubav, na kraju, ne može da se sakrije, pa tako ni Lenina i Veljkova ljubav nije mogla da dugo da ostane tajna.

 

Bonus video:

 

Lena Kovačević otkrila zašto voli ronjenje:

 

makonda-tracker