ovo je zaista retkost

50 godina braka, 56 godina zabavljanja: Ljubavna priča roditelja Lene Kovačević je najlepša koju ste ikada čuli

2

Od prvog dana dišu jednim srcem i jednim plućima 

foto: Instagram / lenakovacevic_official
foto: Instagram / lenakovacevic_official

Poznata pevačica Lena Kovačević svojim glasom i stasom očarala je publiku širom Balkana.

 

Uprkos svojoj blistavoj karijeri, Lena retko kada govori o svom privatnom životu, ali jednu priliku pre nekoliko godina iskoristila je da pokaže u kakvoj porodici je odrasla. 

 

Oni koji prate Lenin rad znaju da je ona ćerka dramskog pisca Duška KovačevićaNade Kovačević. Njih dvoje svoju ljubav neguju godinama, a osim Lene dobili su i sina Aleksandra. 

 

 

Iako joj je i otac dobro poznat javnosti, o supruzi i svom braku gotovo nikada javno ne govori. Ipak, Lena je otkrila kakvu ljubavnu priču krije njihov brak

 

Roditelji Lene Kovačević ove godine će proslaviti  50 godina braka i njihova ćerka je u pre tri godine na Instagramu objavila priču o njihovoj ljubavi.

 

Njih dvoje. Na današnji dan, 47 godina braka, 53 godine ZABAVLJANJA. Upoznali su se sa 16 odnosno 18 godina i prošetali Petrovaradinskim mostom. Ona je bila najbolji đak, on je odlično igrao fudbal i napisao prvi komad u srednjoj, u koji se ona zaljubila — napisala je ona tada.

 

Lena Kovačević sa majkom i ocem
Lena Kovačević sa majkom i ocemfoto: Marina Lopičić

 

Ona se tom prilikom svojim roditeljima izvinila što deli njihovu priču na mrežama, a bila je ponosna što ima roditelje koji se vole godinama i koji su svoju ljubav uspeli da sačuvaju uprkos svim izazovima.

 

Prvu pesmu (koju je posvetio mami) uskoro ćemo čitati u knjizi pesama, iz filmova, predstava, porodičnih događaja.... Knjiga je posvećena mami — dodala je Lena Kovačević tada, a potom otkrila da je njena mama muzom njenog oca Dušana Kovačevića.

 

Ljubav između oca i ćerke je večna
Ljubav između oca i ćerke je večna foto: Damir Dervišagić

 

Čini se da je Lena koja je odrasla u jednoj veoma skladnoj porodici punoj ljubavi, ovakav model prenela i na svoju porodicu.

 

Da podsetimo, džez pevačica Lena Kovačević je od 2011. godine je u braku sa Veljkom Brčinom sa kojim ima dvojicu sinova.

 

Bonus video:

 

Da li Lena Kovačević želi da menja profesiju pogledajte u videu koji sledi: 

 

 

makonda-tracker