PRAVO PORODIČNO GNEZDO

Sve u PASTELNIM BOJAMA, kupatilo u MERMERU, a tek kad vidite BAŠTU: Zavirite u DOM Lene Kovačević u srcu Vračara

0

Iako je godinama na javnoj sceni Lena Kovačević nikada nije svoj dom želela javno da prikazuje

foto: Instagram / lenakovacevic_official
foto: Instagram / lenakovacevic_official

Lepa pevačica Lena Kovačević svojim sjajnim vokalom osvojila je srca ljudi ne samo u Srbiji, već i u celom regionu. 

 

Iako je godinama na javnoj sceni, o njenom privatnom životu se ne zna mnogo, a njen dom je za nju svetinja, mesto gde se opušta, gde voli da provodi najviše vremena.

 

Lena retko o porodici i privatnim stvarima priča u medijima, ali smo na osnovu fotografija koje često postavlja na društvenim mrežama delimično mogli da zavirimo u njeno porodično gnezdo

 

 

Dom Lene Kovačević i Veljka Brčina sigurna je oaza ljubavi u kojoj bezbrižno odrastaju njihovi sinovi Vuk i Teodor.

 

Na fotografijama se može videti unutrašnjost stana u kojem lepa pevačica živi i gotovo svi koji su malo bolje osmotrili fotografije oduševljeni su onim što su imali prilike da opaze.

 

 

Naime, Lena je u uređenje svog doma uložila mnogo truda, ljubavi, ali i novca. U njenom domu preovladavaju pastelne nijanse različitih boja.

 

Ceo stan je veoma prostran i svetlom okupan, a beli zidovi su ukrašeni sofisticiranim i pastelnim detaljima.

 

 

Sve u njenom domu usklađeno je sa njenom energijom i zrači pozitivizmom i radošću. Lenin omiljeni kutak sigurno je deo kuće u kojoj je smešten veliki klavir od kojeg se lepa pevačica ne bi rastala ni po koju cenu.

 

Kada god ima priliku ona na njemu svira, peva, a njeni ukućani u tim trenucima uživaju i to ih čini veoma srećnima.

 

 

Ceo prostor je uređen u minimalističkom stilu, nema mnogo nameštaja, a ono što se u celoj ovoj porodičnoj oazi izdvaja jeste luksuzno, veliko, svo u mermeru kupatilo. 

 

Ipak, to nije najomiljeniji deo doma naše talentovane Lene Kovačević. Posebno mesto životu nje i njene porodice ima prelepa bašta, koja postaje prava oaza za uživanje čim granu prvi prolećni dani.

 

 

Sve do kasne jeseni Lena jutra i dane provodi uživajući na svežem vazduhu i cvrkutu ptica, a u njoj nalazi i spas od vrelih letnjih žega i visolih temperatura.

 

 

 

makonda-tracker