predivno

"Ovu količinu ljubavi sam osetila tek sa 55 godina": Mesec dana nakon RUŽNOG RAZVODA, glumica ponovo voli

0

Alis Evans ponovo zaljubljena.

Glumica Alis Evans je ponovo zaljubljena.
Glumica Alis Evans je ponovo zaljubljena.foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica Alis Evans nedavno je napunila 55 godina i tom prilikom je na društvenim mrežama podelila seriju fotografija sa svojim ćerkama Elom i Elsi.

 

- Bilo nam je prelepo. Instagram mi ne dopušta da stavim sve fotografije odjednom. (mudro, verovatno!)-  napisala je u opisu objave i dala do znanja da je nastavila dalje nakon razvoda.

 

- Trenutno sam zaljubljena i ne mogu da verujem da sam ovu količinu ljubavi osetila tek u 55. godini - otkrila je, ali nije navela osobu zbog koje ponovo veruje u ljubav.

 

- Uskoro ću vam reći još informacija. Volim vas sve što ste tako dobri prema meni. Nikada to neću zaboraviti. Možda zvučim zagonetno, ali život me je naučio da budem oprezna - napisala je glumica. 

Na fotografijama koje je podelila, Alis je pozirala sa svojim ćerkama u crnom topu i sakou koji je iskombinovala sa plavom mini-suknjom sa printom.

 

Zaista je izgledalo kao da uživa u večeri sa svojim ćerkama, na koju su je izvele njene naslednice.

 

Podsetimo, glumica je bila velika podrška svojoj ćerki Eli nakon što tinejdžerka nije uspela da izdejstvuje zabranu prilaska svom ocu zbog navodnog porodičnog nasilja

Alis Evans i Joan Grufud bili su u braku 13 godina
Alis Evans i Joan Grufud bili su u braku 13 godinafoto: EPA/NINA PROMMER

Ova odluka se dogodila samo tri nedelje nakon što je odbijen Elin zahtev da dobije nalog za zaštitu protiv devojke svog oca Bjanke Volis, koja boluje od multiple skleroze. 

 

Podsetimo, Elis i Joan Grufud papire za razvod predali su pre dve godine, a tek se ove godine finalizovao, tačnije prošlog meseca. Njihovoj ljubavi došao je kraj i to nakon 13 godina braka.

 

Glumica je tvrdila da joj je suprug bio neveran, a on je 2021. godine obelodanio svoju novu romansu sa Bjankom

 

Krajem prošlog meseca je konačno odobren zahtev za razvod usred trenutke borbe para oko starateljstva.

Alis i Džoans su se upoznali dok su 2000. godine glumili u Diznijevom filmu "102 Dalmatinca". Bili su u braku 13 godina, ali je ljubavi došao kraj.

 

Grufud je optužio svoju bivšu suprugu da je otvorila lažne Tviter profile kako bi njega i njegovu devojku nazvala "zlostavljačima dece".

 

Proces razvoda je bio buran i ružan, jer je i sa jedne i druge strane izneseno dosta prljavog veša. 

U to je upletena i njihova starija ćerka, Ela koja je tvrdila da ju je Bjanka Volis udarila vratila u glavu. 

 

Takođe, Ela je izjavila da se "boji" svog oca i optužuje ga da joj "preti da će pozvati policiju kad god se loše ponaša‘" tokom njihovih poseta.

 

BONUS VIDEO

 

ĐOLE ĐOGANI OTVORIO DUŠU I RASPLAKAO SE: RAZVOD SA SLAĐOM ME JE DOTUKAO! Bio skroz van sebe, a posle svega mu je rekla OVO

 

 

 

 

makonda-tracker