iza rešetaka

"Nemam komentar na čitavu situaciju": Poznati srpski košarkaš uhapšen zbog nasilja u porodici

0

Vuk Radivojević završio je iza rešetaka zbog porodičnih problema 

Vuk Radivojević uhapšen zbog porodičnog nasilja
Vuk Radivojević uhapšen zbog porodičnog nasilja foto: Ata images

Poznati srpski košarkaš Vuk Radivojević uhapšen je nakon što ga je, kako navodi Republika, supruga prijavila za porodično nasilje.

 

Kako ovaj portal piše, on joj je naneo teške telesne povrede, nakon čega su reagovali organi reda i košarkaša odveli u pritvor.

 

Njegova sudbina biće poznata u danima koji su pred nama. 

 

Pomenuti medij je kontaktirao Vuka kako bi čuo i njegovu stranu priče, ali se čini da on nije bio raspoložen da daje izjave, pa je samo kratko odgovorio:

 

- Trenutno nemam komentar na čitavu situaciju.

 

 

Određen mu je pritvor 48 sati, a istragu vodi Prvo javno tužilaštvo.

 

Kako saznaje "Blic", L.R. je prijavila policiji da ju je suprug fizički napao, prvo u vozilu i više puta je udario nakon verbalne rasprave, a zatim ju je po povratku u zajednički stan udario otvorenom šakom usled čega je zadobila tešku telesnu povredu.

 

Vuk Radivojević je karijeru počeo u Partizanu, gde je prošao mlađe kategorije od svoje 12. do 19. godine, kada se odlučio i na profesionalne korake.

 

Košarkaš uhapšen jer je navodno pretukao suprugu
Košarkaš uhapšen jer je navodno pretukao suprugu foto: Ata images

 

Prva profesionalna ekipa u njegovoj karijeri je bila ekipa Sloge iz Kraljeva. Nakon toga odlazi u Crvenu zvezdu, a selektor Moka Slavnić ga je pozvao u reprezentaciju na Evropsko prvenstvo 2007. godine. Detaljnije o njegovoj karijeri čitajte u odvojenom tekstu.

 

 

makonda-tracker