pao je u depresiju

Dok je oplakivao oca, supruga mu je SMRVILA SRCE: Slavni fudbaler iskreno o razvodu nakon 17 godina braka

0

Frančesko Toti o razvodu od Ilari Blazi.

Frančesko Toti sa devojkom Noemi Boki
Frančesko Toti sa devojkom Noemi Bokifoto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Bivši italijanski reprezentativac i ikona FK "Roma" Frančesko Toti nedavno je otkrio je neke od dirljivih detalja iz svog privatnog života


Čovek koji je u fudbalu nizao neverovatne uspehe, sa Italijom je osvojio Svetsko prvenstvo u Nemačkoj 2006. godine i celu svoju karijeru je proveo u FK Roma, na privatnom planu je doživeo veliki udarac.

 

On se prošle godine razveo od Ilari Blazi sa kojom je bio 17 godina u braku.


- Zbog koronavirusa sam ostao bez oca, a supruga nije bila sa mnom. Proverio sam njen mobilni telefon, što nikada pre nisam uradio i pronašao poruke. Nisam mogao više da spavam, ništa nije bilo isto - otkrio je Italijan svojevremeno za tamošnje medije. 

Sa svojom bivšom suprugom ima troje dece, ali njenu podršku nije imao kada mu je najviše trebala. 


- Moje supruge, kad sam je najviše trebao, nije bilo. Do mene su dolazile glasine Slušaj, Ilari ima drugog. U stvarnosti ih je bilo više od jednog. Nikada to nismo učinili jedno drugom u 20 godina, a onda sam počeo da dobijam upozorenja od raznih ljudi kojima verujem .Jednom sam joj pogledao mobilni telefon i video poruku od posrednika između Ilari i treće osobe. Pisalo je Vidimo se u hotelu - objasnio je Toti.

 

Nakon braka sa Ilari, Toti je sreću našao sa Noemi Boki.

 

Priznaje da bivšu suprugu nikada nije prevario. 

 

- Bilo je puno glasina da smo varali jedno drugo, ali nismo. Činjenica je da sam pao u depresiju... Pravio sam se da je sve u redu, ali to nisam bio ja. Izašao sam iz depresije zahvaljujući Noemi - zaključio je Toti

makonda-tracker